Κεντρική Basket League Χολαργός Αγκμπελέζε: “Έπαιξα για τον κόουτς”

Αγκμπελέζε: “Έπαιξα για τον κόουτς”

Agbeleze 15.10.2018

Η ομάδα του Χολαργού πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην ιστορία της, στην Βasket League κόντρα στον  Κολοσσό. Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης,ήταν ο Ντάνι Αγκμπελέζε καθώς πέτυχε 17 πόντους και 8 ριμπάουντ συμβάλλοντας τα μέγιστα στην νίκη της ομάδας του.

“Προσπάθησα απλώς να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει τη νίκη. Ήθελα να παίξω όσο καλύτερα μπορούσα και να αποτινάξω από πάνω μου όλα τα προηγoύμενα άσχημα παιχνίδια που έκανα” υποστήριξε ο δυναμικός σέντερ του Χολαργού Ντάνι Αγκμπελέζε και συνέχισε: “Το παιχνίδι αυτό που έκανα ήταν για τον κόουτς Λυκογιάννη. Παρότι σαν ομάδα δεν παίξαμε το καλύτερο που μπορούσαμε, χαίρομαι που πετύχαμε μια σημαντική νίκη στο ξεκίνημα των υποχρεώσεων μας στο πρωτάθλημα”. Όσο για την συνέχεια, αρκέστηκε να πει: “Έχουμε μπροστά μας μια εβδομάδα για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με το Περιστέρι εκτός έδρας”.

Από κει και πέρα, σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με το Περιστέρι. Ο Άρης Λυκογιάννης έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και από σήμερα κιόλας θα τους βάλει στο κλίμα του αγώνα που ακολουθεί στα “δυτικά προάστια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στη Ρεάλ Μπέτις ο Αγκμπελέσε

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μπέτις ο Ντάνι Αγκμπελέσε, είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο…