Κεντρική Basket League Άρης Αγγέλου: “Μίλησα με τον Γουλιέλμο, μου είπε ότι ντρέπεται για την εμφάνιση”

Αγγέλου: “Μίλησα με τον Γουλιέλμο, μου είπε ότι ντρέπεται για την εμφάνιση”

Ο Βαγγέλης Αγγέλου γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως έχει αναλάβει δύσκολο έργο, αλλά δεν παύει να πιστεύει πως ο Αρης θα είναι καλύτερος στη συνέχεια.

Ο προπονητής του Αρη στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα Πάτρας τόνισε σχετικά.

“Δεν τίθεται θέμα στο ποιος ήταν καλύτερος καθώς ο Προμηθέας κέρδισε δίκαια και του αξίζουν συγχαρητήρια για την εμφάνιση. Εμείς δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι, ήμασταν μια ομάδα άδεια ψυχοσωματικά από τα διαδοχικά ταξίδια και την προσπάθεια που κάναμε στην Ευρώπη. Δεν είχαμε αντίδραση και ήμασταν δύο χρόνους πίσω. Αυτή την ανάλυση μπορώ να κάνω τώρα, σίγουρα όμως υπάρχουν κι άλλες αιτίες”.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχε με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρη Γουλιέλμο και μίλησε για το ποιος πρέπει να είναι ο στόχος της ομάδας για τη συνέχεια. “Είναι η αρχή της χρονιάς. Μίλησα με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, μου είπε ότι ντρέπεται για την εμφάνιση της ομάδας. Οι χρηματοδότες πολλές φορές έχουν ακραία συναισθήματα. Προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι ντρέπομαι, είμαστε εδώ για να βελτιωθούμε και να προχωρήσουμε, σε μια σεζόν η οποία ξέρετε ότι θα είναι πολύ δύσκολη».

Γενικά, υπήρχε κατήφεια και ο Αρης καλείται να παρουσιαστεί καλύτερος με το Λαύριο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Η «νουβέλ βαγκ» του ΑΡΗ πρόσφερε 60 φανέλες του Αυτοκράτορα σε παιδιά με καρκίνο

Αξιος συγχαρητηρίων είναι ο Α.Σ. Άρης, ο οποίος ενημέρωσε -επισήμως- πως “τα σωστά α…