Κεντρική Basket League Άρης Αγγέλου: “Αυτό είπα στα παιδιά”

Αγγέλου: “Αυτό είπα στα παιδιά”

aggelou vagelis

Ο Βαγγέλης Αγγέλου χαρακτήρισε άσχημη την ήττα του Άρη από τον Πανιώνιο, ενώ ανέφερε τι είπε στους παίκτες του μετά το “στραβοπάτημα” στη Νέα Σμύρνη.

“Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο, πάλεψε, μπήκε δυνατά όπως στο παιχνίδι με την Κύμη και ένα ημίχρονο κόντρα στο Ήφαιστο. Για εμάς ήταν ένα άσχημο παιχνίδι, δεν μπήκαμε στην αρχή, δεν είχαμε συγκέντρωση. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο μέρος να αλλάξουμε τον ρυθμό του αγώνα, πιέσαμε, ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Στο τέλος, σε αυτά τα παιχνίδια, 4-5 λάθος αποφάσεις, 4-5 λάθη έκριναν το αποτέλεσμα

“Είναι μία άσχημη ήττα για εμάς, εκτός από την άσχημη ήττα έχουμε να διαχειριστούμε τον τρόπο με τον οποίο θα την ξεπεράσουμε για να παίξουμε την Τετάρτη στην Ουκρανία. Αυτό είπα στα παιδιά, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τις μεταπτώσεις και πρέπει να δούμε ποιος είναι ο λόγος που μπήκαμε έτσι στο παιχνίδι. Αυτό είναι ένα θέμα ψυχολογικό που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Πάνω απ’ όλα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την συνέχεια της δικιάς μας ομάδας και να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα”, τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…