Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Βόβορας: “Θα αντιμετωπίσουμε τα επόμενα φιλικά ως επίσημα”

Βόβορας: “Θα αντιμετωπίσουμε τα επόμενα φιλικά ως επίσημα”

vovoras pasqual

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη στη Ρουμανία κόντρα στην Κλουζ και πλέον στρέφει το βλέμμα του στα φιλικά παιχνίδια του τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος“. Ο Γιώργος Βόβορας μετά το ματς τόνισε ότι οι “πράσινοι” θα αντιμετωπίσουν τα επόμενα φιλικά σαν επίσημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο paobc.gr:

“Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τους ανθρώπους της ομάδας, τους διοργανωτές του τουρνουά και τις τοπικές αρχές για την άψογη φιλοξενία τους. Ήταν μία πάρα πολύ ωραία εμπειρία αυτό το ταξίδι και αυτό το φιλικό, ο κόσμος γέμισε το γήπεδο και έδειξε πόσο αγαπάει το μπάσκετ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, μετά την επιστροφή των διεθνών, ήταν σημαντικό για την ομάδα που έδωσε ένα δυνατό φιλικό. Είχαμε πολλές διακυμάνσεις στην απόδοσή μας, με κάποια καλά διαστήματα, αλλά και διαστήματα όπου κάναμε λάθη σε άμυνα και επίθεση.

Αρχής γενομένης από το “Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος” θέλουμε να φτάσουμε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας ενόψει των επίσημων αναμετρήσεων. Για εμάς είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό τουρνουά, κυρίως λόγω της ιδιαιτερότητάς του καθώς διοργανώνεται στη μνήμη ενός πολύ σπουδαίου παράγοντα και ανθρώπου, του Παύλου Γιαννακόπουλου. Από εκεί και πέρα, τα ματς που θα δώσουμε απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους, θα τα αντιμετωπίσουμε ως επίσημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…