Κεντρική Ασίστ Shadow Τραγωδία στην Κοζάνη! Νεκροί τρεις νέοι καλαθοσφαιριστές

Τραγωδία στην Κοζάνη! Νεκροί τρεις νέοι καλαθοσφαιριστές

kozani

Ανείπωτη τραγωδία στην Κοζάνη με τρία ανήλικα παιδιά να βρίσκουν τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα. Κόβουν την ανάσα οι εικόνες στο σημείο του δυστυχήματος…

Πολύνεκρο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Κοζάνη στο 2ο χλμ του επαρχιακού δρόμου Κοζάνης -Κρόκου, καθώς τρία νέα παιδιά έχασαν την ζωή τους ενώ άλλα δύο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το δυστύχημα έγινε λίγο μετά τη 01.30, όταν το ΙΧ που επέβαιναν οι νεαροί και κατευθυνόταν προς τον Κρόκο, για άγνωστο λόγο ξέφυγε από την πορεία του, χτύπησε σε μια κολώνα και ανετράπη σε διπλανό χωράφι. Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν πέντε νέα παιδιά κάτω των 20 ετών, ανάμεσά τους και μια κοπέλα, ανασύρθηκαν νεκροί δύο νεαροί. Λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή ακόμα ένας.

Στο νοσοκομείο Κοζάνης διακομίστηκαν η κοπέλα και ένας νεαρός και οι δύο με βαριά τραύματα. Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Κοζάνης Πτολεμαϊδας, Γιώργο Χιωτίδη, το νεαρό αγόρι κατέληξε κατά την διάρκεια χειρουργικής επέμβασης, ενώ η κοπέλα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Γεννηματά της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο πέμπτος νεαρός νοσηλεύεται με ελαφρύτερα τραύματα στο νοσοκομείο Κοζάνης. Νεκροψία νεκροτομή στους άτυχους τρεις νεαρούς θα γίνει από την Ιατροδικαστή Υπηρεσία, ενώ έρευνες για τα αίτια του πολύνεκρου ατυχήματος διεξάγει το τμήμα Τροχαία Κοζάνης.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΚΑΣΔΥΜ, και οι τρεις νεαροί ήταν αθλητές σε ομάδες της περιοχής.

Αναλυτικά η συλλυπητήρια ανακοίνωση :

«Συγκλονισμένη, από την ανείπωτη τραγωδία που έπληξε τη μπασκετική οικογένεια και την κοινωνία της Κοζάνης, η Ένωσή μας πενθεί και εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειές των τριών νεαρών αθλητών μας. Παιδιά μεγαλωμένα στα γήπεδα και γαλουχημένα αθλητικά, τίμησαν με την παρουσία τους το μπάσκετ της Κοζάνης και της  Περιφέρειάς μας και τα οποία έφυγαν τόσο ξαφνικά και άδικα από κοντά μας. Είθε η Παναγιά, να δίνει δύναμη και κουράγιο στις οικογένειές τους.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάζει.»

Ανακοινώσεις εξέδωσαν τόσο η Ελίμεια, ο Αρίων Πτολεμαϊδας ,οι Διόσκουροι Κοζάνης, όπως και η ΑΕ Κοζάνης, στο δυναμικό της οποίας ανήκαν δυο από τα τρία παιδιά.

ΑΕ Κοζάνης : «Λόγω του τραγικού δυστυχήματος όπου έχασαν την ζωή τους τρεις νεαροί αθλητές (δύο από τους οποίους, ο Γιάννης και ο Αλέξανδρος, ήταν στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ από 7 ετών), αναβάλλονται όλες οι δραστηριότητες του συλλόγου (προπονήσεις και αγώνες) από σήμερα Παρασκευή 7/9/2018 έως και την Κυριακή 9/9/2018.»

Διόσκουροι Κοζάνης : «Με πόνο και οδύνη, η οικογένεια των Διόσκουρων και της ΑΕ Κοζάνης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες και στους οικείους των τριών νέων αθλητών της πόλης μας, που τόσο ξαφνικά και άδικα έφυγαν από κοντά μας. Θα τους θυμόμαστε πάντα. Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχούλες τους και να δώσει δύναμη στις οικογένειές τους.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάζει.

Σε ένδειξη πένθους, τα Σωματεία ΑΣ Διόσκουροι και ΑΕ Κοζάνης ακυρώνουν όλες τις προπονήσεις των τμημάτων τους για το Σαββατοκύριακο 08 και 09 Σεπτεμβρίου.»

Ελίμεια : «Ο Γ.Σ. ΕΛΙΜΕΙΑΣ εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του θανατηφόρου τροχαίου που έλαβε χώρα, εχθες βράδυ στο 3ο χλμ. Κοζάνης-Κρόκου. Κουράγιο κ δύναμη στους γονείς και συγγενείς των θυμάτων. Καλό παράδεισο στα παιδιά και θα σας θυμόμαστε για πάντα!»

Αρίων Πτολεμαϊδας : «Συγκλονισμένη η οικογένεια του Α.Π.Σ Αρίων Πτολεμαΐδα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των τριών νεαρών αθλητών που έχασαν τη ζωή τους σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες σε τροχαίο δυστύχημα στην Κοζάνη. Ευχόμαστε ολόψυχα, δύναμη και κουράγιο στις οικογένειες τους. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάζει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…