Κεντρική Basket League Άρης To βράδυ στο Νόβγκοροντ η αποστολή του Άρη

To βράδυ στο Νόβγκοροντ η αποστολή του Άρη

aris aggelou

Ο Άρης πλέον ξεκινά το ταξίδι για τη Ρωσία, για το ματς της Τρίτης με την Νίζνι Νόβγκοροντ… Οι “κίτρινοι” θα “πετάξουν” στις 13:25 από την Αθήνα για να φτάσουν στη Μόσχα και στην συνέχεια θα ταξιδέψουν για το Νόβγκοροντ όπου αναμένεται να φτάσουν στις 21:35. Προπόνηση θα γίνει το πρωί της Τρίτης.

Η ΚΑΕ αναφέρει:

“Η αποστολή του ΑΡΗ αναχωρεί σήμερα (24/09) νωρίς το μεσημέρι για τη Ρωσία, όπου αύριο (25/09, 19:00) θα αντιμετωπίσει τη Nizhny Novgorod, στο πρώτο παιχνίδι για τον Β’ Προκριματικό γύρο του Basketball Champions League.

Οι “κίτρινοι” θα “πετάξουν” στις 13:25 από την Αθήνα, όπου βρίσκονται από χθες (23/09), με αρχικό προορισμό τη Μόσχα. Στη ρωσική πρωτεύουσα αναμένεται να φτάσουν στις 17:20 και στις 20:15 με νέα πτήση θα ταξιδέψουν για την πόλη Nizhny Novgorod, με προγραμματισμένη άφιξη στις 21:35.

Η ομάδα μας θα προπονηθεί αύριο (25/09) το πρωί στο «Trade Union Sport Palace», γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της, ενόψει του αγώνα με τη ρωσική ομάδα.

Στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου βρίσκονται οι εξής καλαθοσφαιριστές: Jones, Kyser, Βεργίνης, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Bell, Dallo, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, McGhee, Harris, Αγγέλου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…