Κεντρική Β' Εθνική Το δείπνο του Πανερυθραϊκού (pics)

Το δείπνο του Πανερυθραϊκού (pics)

panerythraikos deipno

Ο Πανερυθραϊκός αύριο (Σάββατο 15/9, 19:30) ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις του, καθώς θα αγωνιστεί κόντρα στην Πεντέλη για το Κύπελλο Ελλάδος. Οι παίκτες της ομάδας της Νέας Ερυθραίας για να αποφορτιστούν, δείπνησαν όλοι μαζί πριν τον πρώτο τους επίσημο αγώνα.

Αναλυτικά:

“Στην πανέμορφη και εξωτική αυλή του Ζάαταρ, στη Νέα Ερυθραία, πραγματοποιήθηκε φέτος το καθιερωμένο δείπνο του Πανερυθραϊκού μας, λίγο πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας μας, όπου παίκτες, προπονητές και Διοικούσα Επιτροπή είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την εξαιρετική κουζίνα του ολοκαίνουργιου και μοντέρνου εστιατορίου της… γειτονιάς μας!

Το δείπνο ήταν προσφορά της Χορηγού-εταιρείας Navarino, στην πρώτη επίσημη παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, Δημήτρη Τσικόπουλου, μετά την είσοδό του στο Διοικητικό σχήμα του Πανερυθραϊκού. Μάλιστα, ο κ. Τσικόπουλος στην πρώτη του ομιλία προς τους παίκτες και τα μέλη της ομάδας ευχήθηκε “καλή σεζόν με Υγεία σε όλους”, εκφράζοντας παράλληλα τη χαρά που πλέον θα είμαστε συνταξιδιώτες σε αυτό το όμορφο μπασκετικό “ταξίδι”, αλλά και την αισιοδοξία του ότι όλοι μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας!

Φυσικά, οι… παλιοί του Πανερυθραϊκού βρήκαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να καλωσορίσουν και εκτός γηπέδου τους καινούριους και να τους “μυήσουν” ακόμη περισσότερο στο “πανερυθραϊκό” κλίμα.

Έτσι, παίκτες και προπονητές του Πανερυθραϊκού θα ριχτούν στη “μάχη” του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στην Πεντέλη (Σάββατο 15/9, 19:30, κλ. Πεντέλης) με εξαιρετική διάθεση, μιας και είχαν τη δυνατότητα να αποφορτιστούν, να… ξεσκάσουν και να πάρουν πολύτιμες “ανάσες”, έπειτα από τις τρεις πρώτες εβδομάδες σκληρής προετοιμασίας!

Ευχαριστούμε θερμά το εστιατόριο Zaatar (Χειμάρρας 7, Ν. Ερυθραία) και το ευγενέστατο προσωπικό του για την άψογη φιλοξενία και άριστη εξυπηρέτηση που μας παρείχαν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…