Κεντρική Basket League Χολαργός Τα “αποκαλυπτήρια” του Χολαργού

Τα “αποκαλυπτήρια” του Χολαργού

xolargos 1

Λίγο πριν το ιστορικό ντεμπούτο του στη Basket League, ο Χολαργός θα “αποκαλυφθεί” στον κόσμο του σε εκδήλωση που θα λάβει χώρα στις 11 Σεπτεμβρίου από τις 19.00 στον περίβολο του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού.

Αναλυτικά:

“Η ΚΑΕ Χολαργός ετοιμάζεται για την πρώτη συμμετοχή της στην BasketLeague.

Πριν το «ιστορικό» πρώτο τζάμπολ στην μεγάλη κατηγορία η ομάδα αποκαλύπτεται στο κοινό της. Τα «αποκαλυπτήρια» της ΚΑΕ Χολαργός θα πραγματοποιηθούν σε εκδήλωση που θα λάβει χώρα στις 11 Σεπτεμβρίου από τις 19.00 στον περίβολο του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού με διάφορα δώρα και εκπλήξεις. Ενώ, η παρουσίαση της ομάδας θα γίνει στις 20.30 στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης, Δημαρχείο Παπάγου Χολαργού.

Εκεί, οι παίκτες της ομάδας μας και ο προπονητής Άρης Λυκογιάννης θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν για τους στόχους της νέας χρονιάς. Παράλληλα, θα γίνει και η παρουσίαση της φανέλας του συλλόγου με την οποία φιλοδοξεί να γράψει την δική της σελίδα στο βιβλίο (της ιστορίας) του ελληνικού μπάσκετ.

Η διοίκηση του συλλόγου έχει ετοιμάσει κάθε λεπτομέρεια για μια εκδήλωση που περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις για τους μεγάλους αλλά και τα μικρά παιδιά. Με την οποία ο Χολαργός θα μπει δυναμικά στον χάρτη του επαγγελματικού μπάσκετ φιλοδοξώντας να αφήσει το δικό του αποτύπωμα.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης οι αθλητές της ομάδας θα υπογράψουν αυτόγραφα και θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους μικρούς φίλους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στη Ρεάλ Μπέτις ο Αγκμπελέσε

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μπέτις ο Ντάνι Αγκμπελέσε, είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο…