Κεντρική Γ' Εθνική Συνεχίζει την προετοιμασία του στην Αθήνα ο ΟΦΗ (pic)

Συνεχίζει την προετοιμασία του στην Αθήνα ο ΟΦΗ (pic)

ofi deilino tournoua padouvas

Στην Αθήνα θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες ο ΟΦΗ, καθώς θα συνεχίσει την προετοιμασία του στην πρωτεύουσα. Η κρητική ομάδα θα δώσει δύο δυνατά φιλικά, για να είναι όσο το δυνατόν ποιο έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας. Ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει στην Αθήνα κατά σειρά την Πεντέλη και τον Δούκα.

Αναλυτικά:

“Στα πλαίσια της σωστής προετοιμασίας εν όψει του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής ο ΟΦΗ θα πάει στην Αθήνα για να δώσει δύο πολύ δυνατά φιλικά. Η Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ επέλεξε να μεταβεί η ομάδα στην Αθήνα προκειμένου η ομάδα να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο ΟΦΗ θα δώσει δύο πολύ δυνατά φιλικά με αντιπάλους ομάδες της Β’ Εθνικής που έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους. Το Σάββατο στις 14.30 θα αντιμετωπίσει την Πεντέλη και το απόγευμα της Κυριακής, στις 16.00, θα παίξει με αντίπαλο τον Δούκα.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Βασίλης Ράλλης εν όψει των δυνατών φιλικών που θα δώσει ο ΟΦΗ στην Αθήνα έκανε την παρακάτω δήλωση: “Το ταξίδι μας στην Αθήνα ήταν προγραμματισμένο από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Θέλαμε από την αρχή να δώσουμε δυνατά φιλικά παιχνίδια γιατί στην Κρήτη δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα. Πάμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας, να δοκιμάσουμε διαφορετικά σχήματα. Δεν μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα και στην ουσία είναι τα πιο δυνατά μας φιλικά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος””.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…