Κεντρική NBA Συγκλονιστικός Σμαρτ: “Μαμά, κλαίω μέσα μου και νιώθω να πνίγομαι” (pic)
NBA

Συγκλονιστικός Σμαρτ: “Μαμά, κλαίω μέσα μου και νιώθω να πνίγομαι” (pic)

marcus smart celtics

Ο Μάρκους Σμαρτ έχασε τη μητέρα του και με ένα συγκλονιστικό μήνυμα της είπε ένα ξεχωριστό αντίο. Ο παίκτης των Μπόλτον Σέλτικς ράγισε καρδιές με το μήνυμα του, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει: “Μαμά, κλαίω μέσα μου και νιώθω να πνίγομαι”.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Μαμά, μητέρα, βασίλισσα, σύζυγος, αδερφή, θεία, κόρη…

Όλες αυτές οι λέξεις περιγράφουν τις σχέσεις σου με τους άλλους αλλά δεν περιγράφουν ποια ήσουν. Ήσουν η μαμά μου, η μαμάκα μου, το πρότυπό μου, ο φίλος μου, η μεγαλύτερή μου θαυμάστρια και η μεγαλύτερη μου κριτικός. Έβαζες τους πάντες και τα πάντα πριν από τον εαυτό σου.

Σού έδωσα μια υπόσχεση όταν ήμουν 9 χρονών, ότι θα τα καταφέρω κι εσύ και ο μπαμπάς μπορείτε να ξεκουραστείτε. Αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα ότι η ξεκούραση αυτή θα ήταν στον παράδεισο. Οι λέξεις δεν μπορούν να εξηγήσουν το πόσο σε αγαπώ και πόσο μου λείπεις. Με μάθαινες πάντα να κρατάω το πηγούνι μου ψηλά και να μένω δυνατός, όταν σε άκουγα να μου μιλάς.

Τη στιγμή που το γράφω αυτό, κλαίω μέσα μου και νιώθω να πνίγομαι. Και ο άνθρωπος που με βοηθάει να τα ξεπεράσω αυτά έχει φύγει. Αλλά ξέρω πως είσαι σε ένα καλύτερο μέρος πια, χωρίς άλλες ανησυχίες, χωρίς άλλο πόνο, χωρίς άλλη λύπη. Μισώ που σε άφησα να φύγεις, αλλά ευχαριστώ το Θεό που μου επιτρέπει να αποκαλώ έναν από τους αγγέλους του μαμά.

Οι λέξεις δεν μπορούν να το περιγράψουν ούτε υπάρχει αρκετός χρόνος στον κόσμο για να σου πω πόσο πολύ σε αγαπώ και μου λείπεις… Οπότε, μέχρι να βρεθούμε ξανά θα σου πω αναπαύσου εν ειρήνη.

Στην πιο δυνατή γυναίκα που γνώρισα, την μητέρα μου, Καμίλια Σμαρτ…

16/09/18”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Πιθανό να ντραφτάρουν τον Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς Η χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς …