Κεντρική Basket League Ήφαιστος Λήμνου Στο νέο γήπεδο του Ηφαίστου ο Στέλιος Ρόκκος!

Στο νέο γήπεδο του Ηφαίστου ο Στέλιος Ρόκκος!

Το νέο γήπεδο του Ηφαίστου Λήμνου επισκέφθηκε σήμερα ο Στέλιος Ρόκκος μετά από πρόσκληση της ομάδας, ενώ είχε συνομιλία και με τον Σπύρο Μπούμπουρα, σύμφωνα με την ενημέρωση των ανθρώπων του νησιού.

Αναλυτικά:

“Στους ρυθμούς του Ηφαίστου κινείται η Λήμνος τις τελευταίες ημέρες καθώς είναι έτοιμη να υποδεχθεί την ομάδα μας που προετοιμάζεται ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Παράλληλα κορυφώνονται οι εργασίες, ώστε όλα να είναι έτοιμα στο κλειστό της Μύρινας «Νίκος Σαμαράς», προκειμένου να είναι ένα πραγματικό στολίδι όχι μόνο για το νησί αλλά και για την Basket League.

Μάλιστα το «σπίτι» μας, επισκέφτηκε σήμερα (20/9) ο Στέλιος Ρόκκος και είδε από κοντά το γήπεδο το οποίο θα φιλοξενεί τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας. Ο γνωστός τραγουδιστής που είναι προσωπικός φίλος του προέδρου της ΚΑΕ Ήφαιστος, Σπύρου Μπούμπουρα και υποστηρικτής της ομάδας μας, έμεινε ενθουσιασμένος απ’ όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο νησί με σκοπό η Λήμνος ν’ ακουστεί παντού απ’ όσα θα παρουσιάσει στο ερχόμενο πρωτάθλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Οι μεταγραφικές κινήσεις της Basket League

Με γοργούς ρυθμούς οι ομάδες της Basket League προχωρούν τον σχεδιασμό τους ενόψει της νέα…