Κεντρική A2 Σορούρ: “Μίλησα με Δρακόπουλο, ενδιαφέρομαι για το μπάσκετ του Ηρακλή”
A2

Σορούρ: “Μίλησα με Δρακόπουλο, ενδιαφέρομαι για το μπάσκετ του Ηρακλή”

Την επιθυμία του να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΚΑΕ Ηρακλής εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Καρίμ Σορούρ ύστερα από την ανεπιτυχή προσπάθεια του να γίνει ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ του Γηραιού.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γεγονός πως τα έγγραφά του δεν ήταν πλήρη: “Σοκαρίστηκα και εγώ από την εξέλιξη αυτή. Δύο εβδομάδες ετοίμαζα τον φάκελο. Περίμενα να είναι όλα καλά και εξεπλάγην όταν μου είπαν πως χρειάζονται κι άλλα πράγματα. Σέβομαι την επιτροπή, τον νόμο, θα ξαναστείλω τον φάκελο”.

Για το γεγονός πως υπάρχει ήδη νέος μεγαλομέτοχος στον Ηρακλή: “Για να είμαι ειλικρινής είχα κάνει μια δήλωση πριν τη διαδικασία πως θα αποδεχτώ οποιαδήποτε απόφαση. Του εύχομαι καλή επιτυχία του κ. Παπαδόπουλου. Αφήνω στην άκρη την ΠΑΕ και θα εξετάσω την ενδεχόμενη εμπλοκή μου στο ποδόσφαιρο ή το βόλεϊ. Πάντως θα είμαι στο πλευρό του Τομ Παπαδόπουλου για οτιδήποτε χρειαστεί. Μίλησα ήδη με τον κ. Δρακόπουλο. Μελετάω το ενδεχόμενο εμπλοκής μου εκεί, ίσως έρθω στη Θεσσαλονίκη πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγράφων για να κάνουμε μία κουβέντα με τους ανθρώπους της ομάδας μπάσκετ”.

Πηγή: Αθλητικό Metropolis 95,5 fm

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Ορφέας Στασινός: Μικρός στο μάτι, μεγάλος… στο παρκέ

Ο Ορφέας Στασινός μπορεί να μην σου γεμίζει το μάτι, λόγω του ότι είναι μικροκαμωμένος (1.…