Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Σκουρτόπουλος: “Έτσι έχουν τα πράγματα με τον Αντετοκούνμπο”

Σκουρτόπουλος: “Έτσι έχουν τα πράγματα με τον Αντετοκούνμπο”

Giannis Antetokounmpo

Σε δηλώσεις που έκανε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο λέγοντας πως είναι θετικός να αγωνισθεί στο Μυndobasket κι απλά χρειάζεται σωστή διαχείριση η περίπτωση του.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

“Είναι μια δύσκολη διαδικασία. Θα πω πώς έχουν τα πράγματα. Είμαστε σε επαφή με τον Γιάννη και τους ανθρώπους του. Πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε με το νέο status του. Αν συνεχίσει την πορεία που έχει το επόμενο καλοκαίρι θα είναι στο Top 5 του ΝΒΑ. Θέλει ειδική διαχείριση. Υπάρχει επικοινωνία, καταλαβαίνουμε κάποια πράγματα, θα προσπαθήσουμε να βρούμε τη σωστή λύση.

Είπα ότι κατά πάσα πιθανότητα θα ήταν τον Σεπτέμβρη μαζί μας. Η διάθεση που είχα ήταν αυτή, από όσα συζητούσαμε, ότι θα είχαμε μια παρουσία του. Προέκυψαν πολλά. Το ΝΒΑ θα ξεκινήσει 20 μέρες νωρίτερα. Ο Γιάννης είναι το μεγάλο όνομα των Μπακς. Υπήρχαν εγκαίνια γηπέδων και καινούργια παπούτσια. Δεν γινόταν να γίνει ο Γιάννης από αυτή την κατάσταση. Ο Γιάννης είναι θετικός, δεν λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει αυτό το κεφάλαιο. Θα πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά και στο τέλος να δούμε. Το θεωρώ πρόωρο αυτό, είναι μακριά ακόμα, δεν είναι τόσο εύκολα. Μεσολαβεί μια χρονιά. Στο τέλος όλης αυτής της κατάστασης θα βγει το τελικό συμπέρασμα”.

Στη συνέχεια, είπε: “Αν λείπει ο Γιάννης θα είναι πλήγμα για τη διοργάνωση. Ο Γιάννης είναι δημοφιλής και αγαπητό παιδί. Το θέμα ξεφεύγει. Για άλλες ομάδες είναι μεγαλύτερο το πρόβλημα, όπως για τον Καναδά ή την Αυστραλία. Οι ΗΠΑ δεν ξέρουν ποιοι NBAers θα πάνε. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι τεράστια διοργάνωση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει παίκτης που δεν θέλει να παίξει σε αυτή τη διοργάνωση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…