Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να ανταπεξέλθω καλύτερα φέτος…”

“Να ανταπεξέλθω καλύτερα φέτος…”

Για τον ΠΑΟΚ αλλά και τους προσωπικούς του στόχους με τον “Δικέφαλο” αναφέρθηκε ο Αντώνης Κόνιαρης. Συγκεκριμένα ο νεαρός που επέκτεινε το συμβόλαιό του με τους “ασπρόμαυρους”, είπε:

“Όλα τα παιδιά, δουλεύουμε πολύ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Δεν έχουμε περάσει πολλές εβδομάδες που να είμαστε μαζί, για να μπορούμε να κρίνουμε τι είμαστε σε θέση να καταφέρουμε και τι όχι. Με τα παιδιά όμως κάθε εβδομάδα, βάζουμε λίγη παραπάνω προσπάθεια και δουλειά στην άμυνα, λίγη παραπάνω στην επίθεση και βελτιωνόμαστε, όσο μπορούμε. Θα είμαστε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια, με στόχο να είμαστε στην κατάσταση που θέλουμε, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι.Είμαστε περισσότερο αθλητικοί στην περίοδο της προετοιμασίας σε σχέση με πέρυσι. Το αν έχουμε διαφορές στη φιλοσοφία μας, βέβαια, θα το κρίνουμε στα επίσημα παιχνίδια. Γενικότερα, στην επίθεση κινούμαστε στο ίδιο πλαίσιο κι η άμυνα μας βασίζεται στα ίδια πράγματα».

Για τον Χάτσερ και τον Γκος:

“Είναι δύο πολύ καλοί παίκτες. Εγώ έχω να κερδίσω πράγματα κι από τους δύο. Ο Χάτσερ είναι ένα σοβαρό παιδί, που στην προπόνηση με πιέζει όσο μπορεί με σκοπό να με κάνει καλύτερο παίκτη. Είναι από αυτούς που δεν κάνουν πλάκα στην προπόνηση και μέσα στο παιχνίδι, είναι πάντοτε συγκεντρωμένος. Με βοηθάει και σε αυτό τον τομέα. Από την άλλη ο Γκος ξέρουμε πως είναι ένας παίκτης, ο οποίος μπορεί να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο, επιθετικά κυρίως. Είναι, ειλικρινά, πολύ σημαντικό, που τους έχουμε και τους δύο”.

Για το ότι βρέθηκε στις ΗΠΑ προκειμένου να βελτιωθεί:

“Ουσιαστικά για εμένα, ήταν το πρώτο καλοκαίρι που είχα την ευκαιρία να το αφιερώσω στον εαυτό μου κι όχι σε κάποια ομάδα. Χαίρομαι που βρέθηκα εκεί και δούλεψα. Τόσο στο σώμα μου, όσο και στο μπάσκετ. Περισσότερο όμως ασχολήθηκα με το σώμα μου, για να μπορέσω να ανταπεξέλθω καλύτερα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Το τι περιμένω από τον εαυτό μου θα φανεί στο γήπεδο. Θέλω απλά, όχι μόνο να δείχνω πιο δυνατός στο γήπεδο, αλλά να είμαι κιόλας”.

Για τους στόχους με τον ΠΑΟΚ:

“Παραπάνω πράγματα θα είμαστε σε θέση να πετύχουμε κυρίως στην Ευρώπη. Νομίζω πως είναι ξεκάθαρο αυτό. Στην Ελλάδα θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ από πιο νωρίς στο πρωτάθλημα κι όχι να φτάσει Φεβρουάριος για να παίξουμε. Στην Ευρώπη πάντως νομίζω πως μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Βασικό όμως θα είναι να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι και να δουλεύουμε όλοι μαζί, όπως δουλεύουμε τώρα. Τότε θα είμαστε σε θέση να καταφέρουμε κάτι παραπάνω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ: Παρουσίασε τις εμφανίσεις για τη νέα σεζόν

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε τις νέες της εμφανίσεις για την ερχόμενη σεζόν. Η εκδήλωση πραγματοπ…