Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Το θέλαμε πολύ, βγάλαμε ενέργεια και πάθος”

“Το θέλαμε πολύ, βγάλαμε ενέργεια και πάθος”

giorgos printezis 1

Η Εθνική Ομάδα πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη κόντρα στη Σερβία και είναι πολύ κοντά στην πρόκριση της στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων της Εθνικής, τόνισε ότι το ήθελαν πολύ και ότι βγάλαν ενέργεια και πάθος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

“Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε την καλύτερη παράδοση με την Σερβία. Έχουμε μαζευτεί πάρα πολύ λίγες μέρες, τα δείγματα δεν ήταν θετικά, αλλά βγάλαμε ενέργεια και πάθος και πήραμε ένα παιχνίδι που θέλαμε για πολλούς λόγους. Φάνηκε σήμερα ότι ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, είχαμε αλληλοκαλύψεις και καταφέραμε να το συνδυάσουμε με καλάθια στον αιφνιδιασμό. Συνεχίζουμε”.

Σε σχέση με την εικόνα που είχε προηγηθεί στο φιλικό με την Γαλλία: “Άλλο το φιλικό, άλλο το επίσημο ματς. Δεν ήταν εμφάνιση αυτή που κάναμε με την Γαλλία, αλλά δεν είχαμε κάνει πολλές προπονήσεις όλοι μαζί. Η Γαλλία είχε περισσότερη αθλητικότητα και είχε ένα αβαντάζ”.

“Τα παιδιά είχαν κάνει εκπληκτική δουλειά όσο εμείς δεν ήμασταν εδώ. Στόχος μας είναι να πάμε στο Παγκόσμιο. Ήταν ένα από τα παιχνίδια που χτίζουν χαρακτήρα. Κατά τη γνώμη μου, ακόμη και στο Παγκόσμιο να περάσουμε, θα πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι”.

Για τον στόχο του Παγκοσμίου: “Δεν ξέρω, είναι πολύ νωρίς ακόμη. Ήταν απλά ένα παιχνίδι. Να δούμε το καλοκαίρι σε τι κατάσταση θα είμαστε. Αρχικά, πρέπει να καταφέρουμε να προκριθούμε. Και το ματς με τη Γεωργία το θέλουμε πάρα πολύ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…