Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Θα μιλήσει η ελληνική ψυχή”

“Θα μιλήσει η ελληνική ψυχή”

evina maltsi ellada canadas

Η Ελλάδα γνώρισε την ήττα στο πρώτο της παιχνίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς έχασε εύκολα από τον Καναδά. Η Εβίνα Μάλτση μίλησε για την ήττα της Εθνικής Γυναικών, αλλά και για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

“Περιμέναμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο το ματς, ο Καναδάς έχει συγκεντρώσει την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών για τη χώρα. Η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη, φάνηκε στο γήπεδο. Ήταν λίγο απογοητευτικό ότι ξέφυγε η διαφορά τόσο πολύ από το πρώτο ημίχρονο. Από ένα σημείο και μετά προφυλάχθηκα, γιατί προέρχομαι από έναν τραυματισμό.

Ξεκάθαρα ο στόχος είναι να κάνουμε μία νίκη και να περάσουμε στην επόμενη φάση, αλλά πηγαίνουμε μέρα με την μέρα. Ξέρουμε ποιες είμαστε, τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Έχουμε ακόμη προβλήματα, αλλά δεν θέλω να ακουστεί ως δικαιολογία. Παραμένουμε μες στους στόχους μας. Αν δεν έρθει η νίκη αύριο με την Γαλλία, θα προσπαθήσουμε να έρθει με την Κορέα. Ξέρουμε όλοι ότι θα μιλήσει η ελληνική ψυχή. Η Ελλάδα δεν πάει συνέχεια στο Παγκόσμιο και είμαστε εδώ για να το απολαύσουμε, αλλά και να ανταποκριθούμε σ’ αυτό που εκπροσωπούμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…