Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί…”

“Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί…”

O Φιλ Γκος ήταν “καυτός” ως το 30′ του αγώνα με τον Προμηθέα και ήδη είχε σημειώσει 21 πόντους. Ο Αμερικανός του ΠΑΟΚ δήλωσε μετά το τέλος του φιλικού:

“Αυτά τα παιχνίδια μας έδωσαν την δυνατότητα να δούμε σε ποιο επίπεδο βρισκόμαστε. Είναι σημαντικό να κερδίζεις αυτά τα παιχνίδια γιατί σου δίνεται η δυνατότητα ν’ αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και πνεύμα νικητή. Σαφέστατα δεν έχουμε ακόμη πολύ χρόνο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Νομίζω όμως πως το γενικό συμπέρασμα είναι θετικό”.

Για την κατάστασή του: “Νομίζω πως είμαι έτοιμος. Πέρασα ένα καλοκαίρι στο οποίο δεν είχα πολύ ελεύθερο χρόνο, αλλά νιώθω πως είμαι σε καλή κατάσταση και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Έχουμε θέσει υψηλούς στόχους με την ομάδα και θα κάνω πραγματικά, ό, τι περνάει από το χέρι μου για να τους πετύχουμε”.

Για τους στόχους: “Δεν θα ήθελα να τους εκφράσω δημόσια. Οι στόχοι είναι υψηλοί για την ομάδα. Έχουμε συζητήσει γι αυτό στην ομάδα και νιώθουμε έτοιμοι για τη δύσκολη χρονιά που έρχεται”.

Για τη φετινή του συνεργασία με τον Χάτσερ: “Ο Κατσίβελης ήταν ένας εξαιρετικός παίκτης κι ήταν πολύ καλό που συνεργαστήκαμε την περσινή χρονιά. Του εύχομαι τα καλύτερα αλλά φέτος είναι αντίπαλος και συμπαίκτης μου είναι ο Χάτσερ και μαζί του αισθάνομαι καλύτερα αυτή την στιγμή».

Για την δουλειά στην ομάδα: “Θα πρέπει κυρίως να δουλέψουμε πνευματικά και να γίνουμε πιο σκληροί. Είμαστε μια ομάδα, που έχει αρκετά νέα παιδιά κι έχουμε αρκετές αυξομειώσεις στην απόδοσή μας. Είδατε νομίζω μια εντελώς διαφορετική ομάδα στην τελευταία περίοδο. Θα επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας στη ψυχολογική προετοιμασία που θα πρέπει να έχει η ομάδα για να ανταπεξέλθει σε αυτή τη δύσκολη σεζόν”..

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ: Παρουσίασε τις εμφανίσεις για τη νέα σεζόν

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε τις νέες της εμφανίσεις για την ερχόμενη σεζόν. Η εκδήλωση πραγματοπ…