Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Περιμένουμε τον κόσμο μας”

“Περιμένουμε τον κόσμο μας”

papagiannis ellada lithouania

Γιώργος Παπαγιάννης θα δώσει κανονικά το “παρών” στο “παράθυρο” του Σεπτεμβρίου και θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Εθνικής μας ομάδας. Ο Έλληνας σέντερ σημείωσε σε συνέντευξη του ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και περιμένουν τη στήριξη από τον κόσμο τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Sportday:

“Δυστυχώς δεν μπόρεσα να είμαι από την αρχή με την ομάδα. Βέβαια, παρακολουθούσα από τις ΗΠΑ τα ματς και πραγματικά τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια, διότι είχαν και τις υποχρεώσεις με τις ομάδες τους και έδωσαν τα πάντα για την Εθνική. Έχουμε μπροστά μας το ματς με τη Σερβία και μετά με τη Γεωργία. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και περιμένουμε και τον κόσμο”.

Για το 6-0 που έχει η Εθνική μέχρι στιγμής: “Σίγουρα, τα παιδιά έκαναν πιο εύκολο το έργο μας, καθώς με μια νίκη λογικά θα πάρουμε την πρόκριση, αλλά αυτό δεν αρκεί. Ποτέ δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Δεν είναι άνετα. Θα αντιμετωπίσουμε δυνατές ομάδες. Το μυαλό μας είναι στο πρώτο ματς κόντρα στη Σερβία. Αυτό σκεφτόμαστε τώρα. Να νικήσουμε, ώστε να έχουμε ένα λιγότερο άγχος στο παιχνίδι με τη Γεωργία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…