Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Περιμένω αποδοκιμασίες στο ΣΕΦ”

“Περιμένω αποδοκιμασίες στο ΣΕΦ”

papapetrou e1568658120251

Ιωάννης Παπαπέτρου το καλοκαίρι αποφάσισε να μεταπηδήσει από τον Ολυμπιακού στον Παναθηναϊκό ύστερα από πέντε χρόνια στους “ερυθρόλευκους”. Ο Έλληνας φόργουορντ σε δηλώσεις του τόνισε ότι περιμένει να αποδοκιμαστεί από τους φιλάθλους της ομάδας του Πειραιά. Στην ίδια συνέντευξη μίλησε και ο Κώστας Παπανικολάου, που τόνισε ότι μέσα στις τέσσερις γραμμές δεν υπάρχουν φιλίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν Παπανικολάου και Παπαπέτρου στην εκπομπή “Γκολ Χωρίς Σύνορα”:

Κώστας Παπανικολάου: “Όταν μπαίνεις μέσα στις 4 γραμμές δεν υπάρχουν φιλίες, καλώς ή κακώς. Όσο σκληρό κι αν ακούγεται έτσι είναι. Και με τον Κώστα το Σλούκα και με το Νικ έχουμε μεγαλώσει μαζί αλλά με τις ομάδες μας, ο καθένας κάνει τη προσπάθεια του για την ομάδα του”.

Για την έλευση του Μπλατ σημείωσε: “Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία, το δικό του τρόπο παιχνιδιού. Σίγουρα θα δούμε διαφορετικά πράγματα, διαφορετικό στυλ παιχνιδιού πιο γρήγορο, πολλές αλλαγές και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι”.

Ιωάννης Παπαπέτρου: “Είναι λογικό να υπάρχουν αποδοκιμασίες, το περιμένω, είναι ΟΚ από κει και πέρα δεν είναι κάτι που με απασχολεί ιδιαίτερα”.

Για τη νέα σεζόν ανέφερε: “Είναι μια ομάδα πολύ πλήρης σε όλες τις θέσεις, με πολλούς παίκτες και πιστεύω ότι θα δούμε ένα πολύ καλό σύνολο που συνδυάζει και ποιότητα και ενέργεια. Μια χαρά νιώθω, είμαι ευχαριστημένος για την επιλογή μου , κοιτάω μπροστά σ αυτά που έρχονται”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…