Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι…”

“Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι…”

jamal jones

Ο Τζαμάλ Τζόουνς ήταν ο τρίτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στο φιλικό του “Δικεφάλου” με τον Προμηθέα στο “Παλατάκι”, με τον Αμερικανό να τελειώνει τον αγώνα με 10 πόντους.

Ο ίδιος δήλωσε:

Για την παρουσία στο τουρνουά “Μαυροσκούφεια”: “Παίξαμε καλά. Έχουμε πολλούς παίκτες στην ομάδα, θέλουμε να παίζουμε γρήγορα. Αγωνιστήκαμε με δύο ομάδες από το πρωτάθλημα μας. Είναι σημαντικό αυτό για να τις δούμε. Αποκτήσαμε πολλά σε χημεία και ενότητα. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι”.

Για τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου: “Δεν έχουμε δουλέψει ακόμη πολύ. Δουλεύουμε ακόμη σε άμυνα και επίθεση”.

Για την παρουσία του: “Κάθε ματς είμαι καλύτερος. Προσπαθώ να προσαρμοστώ στο παιχνίδι της ομάδας”.

Για την θέση που προτιμά να παίζει: “Παίζω σμολ φόργουορντ. Ο κόουτς με χρησιμοποιεί και στο ‘2’ αλλά και στο ‘4’. Προσπαθώ να παίζω όπου θέλει ο κόουτς”.

Για την προσαρμογή του και για το ελληνικό πρωτάθλημα: “Όλη η ομάδα είναι καλή. Μου αρέσει εδώ, είμαι μια χαρά… Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Θα είναι σκληρό και δυναμικό. Το πιο δυναμικό πρωτάθλημα που έπαιξα ως σήμερα”.

Για το τι θα έλεγε σε κάποιον οπαδό του ΠΑΟΚ προκειμένου να τον πείσει να είναι φέτος στο πλευρό της ομάδας: “Ότι θα δει ενέργεια… Θα δει τον Πόουπ να καρφώνει, γενικά θα δει κάτι όμορφο”.

Για τον Πόουπ απέναντι στον Προμηθέα: “Ηταν η καλύτερή του εμφάνιση. Είναι η πρώτη του χρονιά από το κολέγιο, όλα είναι διαφορετικά. Πρέπει να βρει χρόνο για να ανταποκριθεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…