Κεντρική Basket League Άρης “Ο Ζμπανόφ το κλειδί μας…”

“Ο Ζμπανόφ το κλειδί μας…”

zoran lukic

Η Νίζνι απέκλεισε τον Άρη από την συνέχεια του Champions League και ο Ζόραν Λούκιτς στάθηκε στο κομμάτι της ενέργειας. Συγκεκριμένα είπε:

“Μετά την ήττα μας και το τραγικό παιχνίδι που κάναμε, ξέραμε ότι θα έπρεπε να κερδίσουμε εδώ. Αυτός ο παίκτης εδώ (σ.σ. ο Ζμπανόφ) είναι το κλειδί του αγώνα για μένα, είναι αυτός που δεν φοβάται κανέναν, είναι αυτός που βγάζει ενέργεια και δίνει το παράδειγμα πώς πρέπει να μάχεσαι για κάθε κατοχή. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ο Άρης έπαιξε καλά στο Νίζνι Νόβγκοροντ, ήθελε να κερδίσει, αλλά ήμασταν καλύτεροι σήμερα”.

Για το ότι οι παίκτες του μπήκαν πιο “διψασμένοι” σε σχέση με το πρώτο ματς: “Δίχως αμφιβολία ήταν αυτό που έπαιξε ρόλο σήμερα, αλλά επίσης είχαμε και φοβερή ενέργεια, κυρίως αυτός ο νεαρός (Ζμπανόφ)”.

Ζμπανόφ: “Είχαμε πειθαρχία…”

Ο Γκιόργκι Ζμπανόφ  είπε: “Το κλειδί ήταν η άμυνά μας και η πειθαρχία που είχαμε στις αποφάσεις του προπονητή. Αντιδράσαμε σωστά στο πρέσινγκ του Άρη σε όλο το γήπεδο είχαμε καλές αποφάσεις και βρήκαμε λύσεις στο επιθετικό μας κομμάτι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…