Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και πάλι”

“Να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και πάλι”

Η πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι ο αρχικός στόχος για την Εθνική Γυναικών, όπως τόνισε στη Media Day η Στέλλα Καλτσίδου. Η Ελληνίδα παίκτρια τόνισε ότι θέλουν να παίξουν όσο καλύτερα γίνεται και σημείωσε ότι δεν έχουν να αποδείξουν σε κανέναν τίποτα.

Αναλυτικά:

“Δεν έχουμε ανάγκη να αποδείξουμε κάτι σε οποιονδήποτε, εκτός από τους εαυτούς μας. Ξέρουμε πως το περσινό δεν ήταν “πυροτέχνημα”. Σίγουρα έχουμε ανεβάσει τον πήχη και θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται στο Παγκόσμιο. Ο αρχικός μας στόχος είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Ψάχνουμε σίγουρα μια νίκη. Είναι δύσκολος ο όμιλος μας, αλλά δεν είναι απίθανο για εμάς να κάνουμε νίκη, δεδομένου ότι δεν έχουμε πετύχει “δυνάμεις” όπως οι ΗΠΑ και η Αυστραλία. Σίγουρα το πρώτο παιχνίδι με τον Καναδά είναι ένα ματς που θέλουμε να το κοντράρουμε και πιστεύω πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στο στυλ παιχνιδιού τους. Φυσικά θα πρέπει να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και πάλι. Η Γαλλία είναι ανώτερη από εμάς και θα δούμε πως θα χειριστούμε το ματς. Και η Κορέα είναι υπολογίσιμη, δεν μπορείς να την υποτιμήσεις. Θέλουμε τη μία νίκη και από εκεί και πέρα να δούμε τα υπόλοιπα αποτελέσματα και να κάνουμε κι εμείς ό,τι καλύτερο μπορούμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Εθνική Μπάσκετ – Στη Θεσσαλονίκη μετά από 34 χρόνια

Η Εθνική μας ομάδα θα δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα στη Θεσσαλονίκη έπειτα από 34 χρόνια, …