Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Nα μπαίνουμε με περισσότερη συγκέντρωση…”

“Nα μπαίνουμε με περισσότερη συγκέντρωση…”

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Κολοσσό αλλά ο Λίνος Χρυσικόπουλος δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση του “Δικεφάλου”. Συγκεκριμένα είπε:

“Το σημαντικό είναι πως στην κακή μας ημέρα καταφέραμε και κερδίσαμε με σχετική ευκολία. Θεωρώ πως δεν ήμασταν καλοί. Χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ, σε αυτήν την περίοδο παίζει σημαντικό ρόλο η κούραση, η οποία μας προκαλεί έλλειψη συγκέντρωσης. Σε αυτήν τη φάση που βρισκόμαστε, θεωρώ πως πρέπει να εστιάσουμε στο πως θα μπαίνουμε με περισσότερη συγκέντρωση στην αναμέτρηση. Δεν πρέπει να μας απασχολεί ούτε η κούραση από την προετοιμασία, ούτε κάτι άλλο. Επιπλέον, σημαντικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός πως παιδιά που έχουν έρθει φέτος στην ομάδα, όπως για παράδειγμα ο Χάτσερ, έχουν εγκλιματιστεί πολύ γρήγορα στην ομάδα”.

Για το ότι δεν “έβγαιναν” οι συνεργασίες: “Δεν θα έλεγα πως συμβαίνει κάτι τέτοιο. Και πέρυσι υπήρχαν παιχνίδια που κατέληγαν υπέρ μας λόγω της ποιότητας που διαθέταμε στο ένας με έναν. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει κι η παράμετρος της εποχής. Εννοώ πως είναι νωρίς ακόμη και λόγω των «παραθύρων» των εθνικών ομάδων, δεν έχουμε κάνει πολλές προπονήσεις όλοι μαζί¨,

Για το φιλικό της Τετάρτης: “Δε νομίζω πως μπορείς να δουλέψεις πολύ παραπάνω σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Πρέπει να εστιάσουμε στον τομέα της συγκέντρωσης και να τα δώσουμε όλα από την αρχή του παιχνιδιού κι όχι όπως σήμερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Φιλική νίκη επί της Τσερνομόρετς με σκορ 81-77

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Τσερνομόρετς με σκορ 81-77 στο 5ο του φιλικό στα πλαίσια της προετοι…