Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Mέσα” ο Αθηναίου, εκτός οι Γκάρετ, Ζάρας και Κόνιαρης

“Mέσα” ο Αθηναίου, εκτός οι Γκάρετ, Ζάρας και Κόνιαρης

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων συμμετείχε την Τρίτη ο Γιάννης Αθηναίου ο οποίος για αρκετό καιρό έχει ταλαιπωρηθεί από πρόβλημα στη γάμπα. Αντίθετα δεν πήραν μέρος στο πρόγραμμα οι Ζάρας και Γκάρετ αλλά και ο Κόνιαρης που έβγαλε μόνο ένα μέρος της προπόνησης. Φυσικά στα… πιτς έμειναν και οι τραυματίες Γκος και Τσόχλας.

Η ΚΑΕ ενημέρωσε πως… “ο προπονητής του ΠΑΟΚ είδε για πρώτη φορά τον Γιάννη Αθηναίου να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση μέσω βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής. Εκτός προγράμματος μένει πλέον ο Phil Goss, ενώ για προληπτικούς λόγους δεν συμμετείχαν στην προπόνηση Ζάρας, Garrett και ο Κόνιαρης που ακολούθησε μόνο ένα μέρος της προπόνησης. Ο Τσόχλας ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα.

Την Τετάρτη το πρόγραμμα της ομάδας περιλαμβάνει μία προπόνηση (16:00), ενώ το πρωί της Πέμπτης η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου το ίδιο βράδυ (19:00) αντιμετωπίζει το Περιστέρι σε φιλικό παιχνίδι. Στη Θεσσαλονίκη θα μείνουν (μόνο) οι τραυματίες Απόλλων Τσόχλας και Phil Goss”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ: Παρουσίασε τις εμφανίσεις για τη νέα σεζόν

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε τις νέες της εμφανίσεις για την ερχόμενη σεζόν. Η εκδήλωση πραγματοπ…