Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Με την κατάλληλη συγκέντρωση θα κερδίσουμε τη Σερβία”

“Με την κατάλληλη συγκέντρωση θα κερδίσουμε τη Σερβία”

Η Εθνική Ανδρών δεν κατάφερε να κερδίσει τη Γαλλία στο φιλικό παιχνίδι και πλέον στρέφει την προσοχή της στον αγώνα με τη Σερβία. Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος τόνισε μετά το ματς ότι με την κατάλληλη συγκέντρωση θα καταφέρουν να κερδίσουν τη Σερβία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

“Καμία σχέση οι δύο ομάδες, το Μαυροβούνιο και η Γαλλία. Δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε, αντιμετωπίσαμε λάθος το παιχνίδι. Δώσαμε την ευκαιρία στους Γάλλους να μπουν δυνατά και να διαβάσουν τις φάσεις. Βρήκαν ρυθμό και η έλλειψη χρόνου που έχουμε όπως φαίνεται και στο παιχνίδι θέλει πολλή δουλειά ακόμα”.

Για το μαρκάρισμα του Μπατούμ: “Δεν είναι δύσκολο, το θέμα είναι να καταλάβουμε ότι αν έχει ελεύθερο χρόνο θα είναι δύσκολο αν τον μαρκάρεις. Η άμυνα θα μας δώσει τη νίκη και αυτό που θέλουμε. θα πρέπει να έχουμε μια ταυτότητα και να βρίσκουμε ρυθμό σε άμυνα και επίθεση”.

Για το παιχνίδι με τη Σερβία: “Πρέπει να αφήσουμε πίσω το τουρνουά αυτό. Στα επίσημα παιχνίδια θα είμαστε πολύ πιο έτοιμοι. Οι Σέρβοι είναι καλύτερο από τους Γάλλους, είναι πιο επικίνδυνοι. Θα παίζουμε στην έδρα μας και μας ταιριάζει πιο πολύ. Με την κατάλληλη συγκέντρωση θα κερδίσουμε”.

Για το εάν η ήττα από την Γαλλία ήταν μάθημα: “Πάντα λέω ότι από τις ήττες μαθαίνεις πιο πολλά. Καταλάβαμε το πόσο πρέπει να συγκεντρωθούμε. Θα πρέπει, στο χρόνο που μας έχει απομείνει, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αν δεν κάνεις πράγματα μέσα από το πλάνο εκτίθεσαι. Έχουμε την προσωπικότητα να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό στο γήπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

ΕΟΚ- Θυμήθηκε το… «βάλτο αγόρι μου» [vid]

Η ΕΟΚ γύρισε το χρόνο 16 χρόνια πίσω και θυμήθηκε την ασίστ του Νίκου Ζήση στον Δημήτρη Δι…