Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Καρφιά” Μάλτση για τους διαιτητές!

“Καρφιά” Μάλτση για τους διαιτητές!

Η Εθνική Γυναικών έκανε μία συγκλονιστική εμφάνιση κόντρα στη Γαλλία, αλλά δεν μπόρεσε στο τέλος να πανηγυρίσει τη νίκη. Η Εβίνα Μάλτση, η οποία ήταν “μαγική”, μετά το ματς εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι έπαιζαν πέντε εναντίον εφτά.

Αναλυτικά:

“Θα ήταν ένα όνειρο ζωής να κερδίσω τη Γαλλία. Κάθε φορά φτάνουμε στην πηγή. Δεν συνηθίζω να μιλάω για διαιτησία, αλλά ήμασταν 5 και ήταν 7. Και πάλι αποβλήθηκε η Στέλλα (Καλτσίδου). Βρήκαμε την ταυτότητά μας που την είχαμε χάσει χθες. Από εκεί και πέρα με 3 λάθη στο τέλος χάσαμε το παιχνίδι. Δεν θα πετύχαιναν 75 πόντους θα τους είχαμε κρατήσει χαμηλά.

Κρατάμε ότι βρήκαμε τους εαυτούς μας, δώσαμε τις μάχες και αυτό θα μας βοηθήσει να πάμε στο παιχνίδι με την Κορέα και να παλέψουμε για την πρόκριση. Εμείς αυτό που φροντίσαμε να κάνουμε ήταν να τονώσουμε την ψυχολογία μας και να παίζουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να δείξουμε ψυχή και πάθος και ότι είμαστε μαχητές. Αυτή είναι η Εθνική ομάδα.

Ο κόσμος μπορεί να πιστεύει ότι θέλει, εμείς δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα. Αισθανθήκαμε «ντροπή» για την εικόνα μας και θέλαμε να δείξουμε ότι είμαστε Έλληνες. Τώρα θα τα δώσουμε όλα, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Η ομάδα μου δίνει αυτοπεποίθηση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Στην Εθνική Γερμανίας Μπάσκετ ο Γκόρντον Χέρμπερντ

Ο Καναδός προπονητής Γκόρντον Χέρμπερτ, ανέλαβε την Εθνική ομάδα μπάσκετ της Γερμανίας. Ο …