Κεντρική Basket League Άρης “Ήξερα την ιστορία του Άρη πριν έρθω…”

“Ήξερα την ιστορία του Άρη πριν έρθω…”

lucky jones nea fanela

O Λάκι Τζόουνς είπε “όχι” στον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη… Τα στελέχη του “Δικεφάλου” προσπάθησαν να πείσουν τον Αμερικανό για το θέμα της παραμονής κατά την διάρκεια της περασμένης σεζόν αλλά μετά το φινάλε αυτής εισέπραξαν αρνητική απάντηση (το ebasket.gr είχε αναφερθεί στο ότι ο Τζόουνς δεν ήταν… ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ προς το τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς και αυτό επιβεβαιώθηκε) και ο Αμερικανός μετακόμισε στους “κίτρινους”, στους οποίους μάλιστα φαίνεται να απολαμβάνει την… κάθε στιγμή.

Ο Τζόουνς, που την Δευτέρα καταχειροκροτήθηκε από τους οπαδούς του Άρη στην “ARIS OPEN DAY”, είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Arena”:

“Το απολαμβάνω, μου αρέσει πολύ, μου αρέσει η ατμόσφαιρα, αρχίζω και το απολαμβάνω. Ήταν πολλά τα όσα σκεφτόμουν πριν υπογράψω εδώ αλλά ο κόουτς Αγγέλου που είναι ένας σπουδαίος προπονητής, μου είπε να μην ανησυχώ για τίποτα”.

Για το event “ARIS OPEN DAY”:

“Μου άρεσε πολύ, έχουμε πολύ παθιασμένους φιλάθλους . Ήταν κάτι που το περίμενα πολύ, είναι πολύ καλό για μένα να βρίσκομαι σε τέτοιο κόσμο με τέτοιο υποστηρικτικό επιτελείο. Ήξερα την ιστορία του Άρη πριν έρθω εδώ αλλά τώρα που είμαι εδώ –εδώ και λίγους μήνες- απολαμβάνω τον εαυτό μου και είμαι περήφανος που επέλεξα να έρθω στον Άρη. Όλα πηγαίνουν καλά μέχρι στιγμής, μας προετοιμάζουν το επιτελείο κάνει εξαιρετική δουλειά”.

Για το τι θα δείξει ο φετινός Άρης:

“Σκληρό παιχνίδι, μία ομάδα που θα παίζει για τη νίκη, θα κλείνει στόματα αλλά έχουμε πολλή δουλειά ακόμη. Ίσως ο κόσμος δεν περιμένει πολλά αλλά εμείς περιμένουμε από τους εαυτούς μας, να παίζουμε με βάση τους κανονισμούς και πολύ δυνατά”.

Για το τι περιμένει από τον εαυτό του:

“Θα είναι μία διαφορετική χρονιά για μένα. Πολλοί ίσως θα περιμένουν να είμαι όπως πέρσι αλλά σίγουρα θα είναι μια καλή χρονιά. Δεν μου δημιουργεί όμως καμία πίεση, με βοήθησε πολύ σε αυτό ο κ. Αγγέλου ώστε να γίνω ο καλύτερος παίκτης που μπορώ”.

Για το κλίμα στην ομάδα:

“Αγαπάμε όντως ο ένας τον άλλο, δεν ήμουν ποτέ σε ομάδα, όπου μεταξύ μας να γίνει αυτό «κλικ» τόσο γρήγορα. Δεν ξέρω πως το πέτυχε αυτό ο Αγγέλου αλλά το πέτυχε. Μας λέει ότι έχουμε ανθρώπους που σέβονται και δεν είναι εγωιστές, έχουμε ομάδα και αυτό μου αρέσει πολύ. Έχουμε πολλή δουλειά, μόλις ξεκινήσαμε έχουμε πολλές διορθώσεις και βελτιώσεις να κάνουμε, να είμαστε πιο άνετα μεταξύ μας στον αγωνιστικό χώρο. Εκτός είμαστε και μας το κάνει βέβαια πιο εύκολο στο γήπεδο”.

Για τους φίλους του Άρη:

“Περιμένω να δω αυτή την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιουργούν κάθε φορά, είμαι έτοιμος για την χρονιά”.

Για το ότι παραβρέθηκε στο ποδοσφαιρικό αγώνα του Άρη με την Λάρισα:

“Το απόλαυσα πραγματικά. Η στήριξη που είχα αν και δεν έπαιζα, ήταν εκπληκτική”.

Για το ότι αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ και φέτος επέλεξε τον Άρη:

“Πολλοί μου έλεγαν ‘έπρεπε να έρθεις εδώ’, άλλοι μου έλεγαν και άσχημα πράγματα. Τώρα που είμαι εδώ βλέπω γιατί πραγματικά με ήθελαν. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που είμαι εδώ και που ήρθα κάπου που με ήθελαν”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…