Κεντρική Basket League Άρης “Δεν βοήθησα, έχω ευθύνη…”

“Δεν βοήθησα, έχω ευθύνη…”

boxoridis aris

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ήταν κακός απέναντι στην Νίζνι πετυχαίνοντας μόλις έναν πόντο και μετά το τέλος του αγώνα παραδέχτηκε πως δεν “έδωσε” βοήθεια στον Άρη.

Συγκεκριμένα είπε:

“Θέλαμε να ξεκινήσουμε δυνατά όπως στη Ρωσία, να βγάλουμε ενέργεια και άμυνα και να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα στην επίθεση, δεχθήκαμε πίεση από τους αντιπάλους, δεν είχαμε ελεύθερα σουτ και γενικότερα αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα. Το δευτερο ημίχρονο ξεκίνησε καλύτερα, μας οργάνωσε ο Νταλό, ανακάμψαμε όμως στη συνέχεια κάναμε πάλι κάποια λάθη και κακές επιλογές στην επίθεση και έτσι δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Προσωπικά έχω μεγάλη ευθύνη, δεν κατάφερα να μπω και να βοηθήσω την ομάδα μου, θα συνεχίσουμε όμως και ελπίζουμε στη συνέχεια να παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε.

Για το ματς στη Ρωσία: “Εκείνο το παιχνίδι έπρεπε να τελειώσει με 10 πόντους, αφήσαμε τη Νίζνι να τελειώσει με 2 πόντους. Σήμερα θα ήταν διαφορετικά, θα μπαίναμε σήμερα πιο ενθουσιασμένοι και θα τελειώναμε το ματς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…