Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Δεν σταματώ”

“Δεν σταματώ”

evina maltsi ellada nigiria

Σε δηλώσεις της μετά την ήττα από την Νιγηρία, η Εβίνα Μάλτση τόνισε πως θα συνεχίσει την παρουσία της στην εθνική ομάδα. H εμβληματική αρχηγός σημείωσε ότι δεν θέλει να σταματήσει τώρα την λαμπρή πορεία, που διανύει εδώ και χρονιά με την φανέλα της “γαλανόλευκης”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Εβίνας Μάλτση στην κάμερα της ΕΡΤ:

“Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ. Συγχαρητήρια στην Νιγηρία, μας κέρδισε άξια. Συγχαρητήρια στη Φασούλα. Έχει σημασία τέτοιες κοπέλες να πιστέψουν στους εαυτούς τους. Για το ματς, κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Το διορθώσαμε και το γυρίσαμε. Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Όταν χάνεις μια πρόκριση στους “8” για ένα ριμπάουντ… Ήταν ένα ριμπάουντ το θέμα, μετά τις βολές της Στέλλας. Πήραν το επιθετικό ριμπάουντ και χάθηκε το παιχνίδι. Δεν έπρεπε να συμβεί αυτό. Δώσαμε όλες το 100%. Προσπαθήσαμε, ο κόσμος το είδε. Η πίκρα είναι μεγάλη, δεν ξέρω τι να πω.

Ζητώ συγγνώμη για την συναισθηματική αναστάτωση. Ήταν άθλος ότι βρεθήκαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και περάσαμε στους “12”. Διεκδικήσαμε επάξια την πρόκριση. Εμείς χάσαμε το παιχνίδι, δεν μας κέρδισε η Νιγηρία. Δείξαμε πως είμαστε στις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Δεν είναι εύκολο να εστιάσεις στα θετικά, αλλά δεν πρέπει να τα παραβλέψουμε”.

Για το δικό της μέλλον στην Εθνική Ομάδα: “Όχι δεν σταματάω. Τον Νοέμβριο έχουμε προκριματικά. Εύχομαι να μας έχει όλες καλά ο Θεός. Αυτή η ομάδα έχει καρδιά και ελληνική ψυχή. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο, για να εκπροσωπήσουμε την χώρα μας στο υψηλότερο επίπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…