Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Πρόεδρος Κολοσσού: “Η ομάδα θα βγει φέτος τέταρτη”

Πρόεδρος Κολοσσού: “Η ομάδα θα βγει φέτος τέταρτη”

kolossos

Μιλώντας στον καθιερωμένο αγιασμό του Κολοσσού για την νέα σεζόν ο πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Κόκκινος εξέφρασε την πεποίθηση του πως η ομάδα από την Ρόδο θα καταφέρει να τερματίσει στην τετάρτη θέση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Κόκκινος:

“Καλωσορίζω και χαιρετίζω τη νέα ομάδα, τη μεγάλη ομάδα του Κολοσσού. Εύχομαι σε όλους καλή μπασκετική χρονιά και υγεία. Να είμαστε όλοι καλά και οι οικογένειές μας. Φέτος, έχουμε μία ξεχωριστή κατάσταση, δηλαδή, μία ομάδα με ελάχιστες περσινές παρουσίες. Απ’ ό,τι μάθαμε και θα μάθουμε, έχουμε παιδιά, τα οποία έχουν πίστη, αγωγή και θέληση. Με τέτοια ομάδα θα πάμε μπροστά. Είμαστε όλοι μία οικογένεια και θα είμαστε απ’ ό,τι βλέπω και μονιασμένοι, αγαπημένοι και ενωμένοι. Κι αν υπάρχει αυτή η κατάσταση σε μία ομάδα, τότε προχωράει.

Έχουμε απαιτήσεις από εσάς. Θέλω η ομάδα να γίνει ένα και ο ένας να παίζει για τον άλλον. Είμαστε η πρώτη ομάδα στο μπάσκετ που αντιπροσωπεύει το Αιγαίο τα τελευταία συνεχόμενα 10 χρόνια. Είμαστε φιλόξενοι στη Ρόδο κι επειδή οι αθλητές μας θα παίζουν καλά και θα ανεβάζουν την ομάδα, να δείτε πως θα σας αντιμετωπίζουν εδώ οι άνθρωποι. Θα σας σταματάνε και θα σας ρωτάνε μέχρι και για την υγεία σας, γι’ αυτό κι εσείς να βρίσκεστε κοντά τους παίζοντας ωραίους αγώνες και φέρνοντας νίκες ώστε κι αυτοί να είναι ευχαριστημένοι.

Είδα πριν τον Μαυροειδή και δεν ξέρει τι σκέψη έχω. Μην εκπλαγείτε. Η θέση φέτος θα είναι η τέταρτη! Δεν θέλω αντιρρήσεις και τίποτα. Ο Δημήτρης με την έλευσή του στη Ρόδο, δίνει δύναμη στην ομάδα μας. Σαν ο πιο έμπειρος, δίνει την ευκαιρία και στα υπόλοιπα παιδιά να μάθουν κάτι παραπάνω. Έχουμε τον Γιάννη τον Γεωργαλλή ο οποίος είναι χρόνια στην ομάδα, είναι ο αρχηγός και την εκπροσωπεί επάξια. Όλοι μαζί θα κάνετε μια ομάδα και όλη η Ρόδος θα είναι περήφανη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…