Κεντρική Α1 Πανιώνιος Πήραν τα νέα τους αμάξια οι ξένοι παίκτες του Πανιωνίου (pics)

Πήραν τα νέα τους αμάξια οι ξένοι παίκτες του Πανιωνίου (pics)

Σε συνεργασία του «Ιστορικού» με την “Avance Rent A Car” οι ξένοι παίχτες του Πανιωνίου παρέλαβαν τα καινούργια τους αυτοκίνητα εγκαινιάζοντας παράλληλα και την συμφωνία των δυο πλευρών.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:

“Η «Avance Rent A Car» ιδρύθηκε το 1992 και όλα τα χρόνια της λειτουργίας της φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, τις οποίες συνεχώς βελτιώνει και ανανεώνει. Άλλωστε, διαθέτει ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα δίκτυα ενοικίασης αυτοκινήτου στην Ελλάδα και στην Κύπρο και παρουσία σε όλα τα μεγάλα αεροδρόμια, ενώ η πολύ μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων οχημάτων και οι υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών! Τα πολλαπλά οφέλη του προγράμματος εταιρικών πελατών της Avance, στις χαμηλότερες τιμές και με αποκλειστική εξυπηρέτηση, θα καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στην ιστοσελίδα www.avance.gr και μάθετε λεπτομερώς όλα όσα μπορεί να σας προσφέρει η «Avance Rent A Car”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

“Λυπηρό και ζημιογόνο να λείπει από το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός”

Η πόρτα για τους Κύπριους προπονητές στην EKO Basket league άνοιξε πριν από κάποια χρόνια …