Κεντρική Γ' Εθνική Παπαδόπουλος: “Φυτώριο για ανάδειξη ταλαντούχων παιδιών η Κηφισιά”

Παπαδόπουλος: “Φυτώριο για ανάδειξη ταλαντούχων παιδιών η Κηφισιά”

papadopoulos

Ένα νέο ξεκίνημα με διαφορετική ταυτότητα και φιλοσοφία θέλει να κάνει η Κηφισιά, η οποία από το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής θέλει να βάλει τις βάσεις για να βρεθεί και πάλι στις υψηλότερες κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ. Ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για το νεανικό ρόστερ που έχει δημιουργήσει αλλά και για τους στόχους που υπάρχουν σε ένα πρωτάθλημα γεμάτο με… μεγαθήρια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη συνεργασία του με την Κηφισιά: “Αρχικά ανέλαβε υπεύθυνος στην ομάδα ο Μπακογεώργος, ο οποίος είχε ένα σκεπτικό να δημιουργήσει μία ομάδα που θα στηρίζεται στους νέους παίκτες και θα λειτουργεί ως φυτώριο για την ανάδειξη ταλαντούχων παιδιών. Μέσα από αυτή τη φιλοσοφία προέκυψε και η δική μας συνεργασία. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η μισή ομάδα αποτελείται από έφηβους που έχουν χρόνο συμμετοχής τόσο στο εφηβικό όσο και στο αντρικό. Σε αυτό το άκρως νεανικό ρόστερ έχουμε προσθέσει κάποιους έμπειρους αθλητές, οι οποίοι με τις πλούσιες παραστάσεις που διαθέτουν θα μπορέσουν να αποτελέσουν τους οδηγούς για ένα έχουμε μία όσο καλύτερη πορεία γίνεται στο πρωτάθλημα”.

Για τους στόχους που υπάρχουν σε ένα εξαιρετικά δύσκολο όμιλο όπως είναι ο 1ος της Γ’ εθνικής: “Αγωνιστικά ο στόχος που έχουμε θέσει είναι οι νέοι παίκτες να μπορέσουν σε όσο πιο μικρό χρονικό διάστημα γίνεται να ανταπεξέλθουν στο υψηλό επίπεδο της κατηγορίας. Είναι πολύ καλό το γεγονός ότι θα κληθούν να κοντραριστούν με καλές ομάδες και θα πρέπει να αντιμετωπίσουν μερικούς σπουδαίους παίκτες. Είμαι σίγουρος ότι μέσα από αυτό θα ανέβουν επίπεδο. Πιστεύω ότι μέσα σε λίγο διάστημα θα είναι ισάξιοι των αντιπάλων και θα μπορούν να δείξουν την αξία τους γιατί το σίγουρο είναι ότι δεν στερούνται ταλέντου. Βαθμολογικά ο στόχος μας είναι η παραμονή και θα θέλαμε αν είναι εφικτό να έρθει όσο το δυνατόν πιο σύντομα, καθώς είμαι σίγουρος ότι μας περιμένει ένα μακρύ και δύσκολο πρωτάθλημα”.

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος: “Γενικότερα όπως προανέφερα περιμένω να γίνει ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν 3-4 ομάδες που είναι πιο μπροστά από τις άλλες από θέμα δυναμικότητας και ρόστερ, όμως από εκεί και πέρα όλες οι άλλες θα χτυπηθούν μέχρι τέλους για την παραμονή τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…