Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Πανιώνιος: Οι πρώτοι τρεις Αμερικανοί παίκτες της ομάδας!

Πανιώνιος: Οι πρώτοι τρεις Αμερικανοί παίκτες της ομάδας!

chris chougaz

Ο Πανιώνιος ξεκινάει να χτίζει το ρόστερ του ενόψει της νέας χρονιάς. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε την υλοποίηση της συμφωνίας με τους Devion Berry, Jamie Skeen και Nate Britt. Παράλληλα σε ισχύ τέθηκε και το συμβόλαιο του Νίκου Καμαριανού, ενώ ο Δίπλαρος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα.

Αναλυτικά:

“H KAE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει την υλοποίηση των συμφωνιών και των των συμβολαίων που έχουν υπογραφτεί με τους Αμερικάνους παίκτες, Devion Berry, Jamie Skeen και Nate Britt. Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ απέστειλε αεροπορικά εισιτήρια στους τρείς παίκτες και η άφιξη τους στην Ελλάδα, έχει προγραμματισθεί να γίνει σταδιακά, μέχρι το τέλος της τρεχούσης εβδομάδας.

Σε ισχύ τίθεται και το συμβόλαιο του Νίκου Καμαριανού.

Ανανέωση συνεργασίας με τον Νίκο Δίπλαρο

Παίκτης του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα συνεχίσει να είναι ο Νίκος Δίπλαρος στην περίοδο 2018-2019, με την υπογραφή νέου, μονοετούς συμβολαίου. Ο Δίπλαρος θα συμμετάσχει στην έναρξη της προετοιμασίας, σήμερα (4/9), στο Δημοτικό γυμναστήριο Νέας Σμύρνης (17.30). Στην πρώτη προπόνηση, θα συμμετέχουν οι Δημητρακόπουλος, Ρουμελιώτης, Τόλιας, Καμαριανός και Καμπερίδης.

Άμεσος συνεργάτης του προπονητή, Κρίς Χουγκάζ, θα είναι ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…