Κεντρική Β' Εθνική Πανερυθραϊκός – Λαύριο 70-85 (pics)

Πανερυθραϊκός – Λαύριο 70-85 (pics)

panerithraikos lavrio

Ο Πανερυθραϊκός έδωσε και φέτος το πρώτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με αντίπαλο το Λαύριο στο  κλειστό “Στέλιος Καλαϊτζής”.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη επικράτησε με 85-70, ωστόσο το σύνολο του Δημήτρη Χουχουλή κέρδισε τις εντυπώσεις, μιας και τα πήγε περίφημα απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα της Basket League.

Αναλυτικά:

Πρώτο δείγμα… άκρως θετικό για τον ολοκαίνουριο Πανερυθραϊκό, καθώς η ομάδα μας… άρεσε και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο πρώτο της φιλικό προετοιμασίας, εν όψει της προσεχούς σεζόν, απέναντι στην “Ευρωπαία” πια ΚΑΕ Λαύριο – Megabolt, κερδίζοντας το θερμότατο χειροκρότημα από το κατάμεστο “Στέλιος Καλαϊτζής”, παρά την ήττα με 85-70.

Το νεανικό σύνολο του Δημήτρη Χουχουλή έβγαλε ενέργεια, όρεξη, πάθος και κατόρθωσε στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόντρα σε μία απ’ τις πλέον ποιοτικότερες ομάδες της Basket League, με παίκτες όπως οι Vasilis Charalampopoulos, Μιχαλης Λουντζης (Μιχάλης Λούντζης), Zamal Nixon, Tai Odiase, Silas Melson και ο ΝΒΑer Doron Lamb, αποδίδοντας παράλληλα κατά διαστήματα πολύ όμορφο μπάσκετ.

Ο κόουτς Χουχουλής έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από τη συνολικότερη απόδοση των παικτών του, επισημαίνοντάς τους τι θα πρέπει να βελτιώσουν και να διορθώσουν στη συνέχεια, με τους νεοαποκτηθέντες να δείχνουν, σε γενικές γραμμές, ότι έχουν κατανοήσει σε ικανοποιητικό (για τόσο μικρό χρονικό διάστημα) βαθμό τη φιλοσοφία του προπονητή τους.

Απ’ τη μεριά του, ο Χρήστος Σερέλης είδε την ομάδα του να πιάνει αρκετά καλή απόδοση, δοκιμάζοντας πολλά σχήματα και βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για το βαθμό ετοιμότητας των παικτών του, στο δεύτερο φιλικό του Λαυρίου, εν όψει του Ευρωπαϊκού της ντεμπούτου στο FIBA Europe Cup, στις 20 Σεπτέμβρη απέναντι στην Ντνίπρο.

Highlight της πρώτης φιλικής αναμέτρησης του Πανερυθραϊκού μας, βέβαια, δεν ήταν άλλο από τις ΓΕΜΑΤΕΣ εξέδρες του “Στέλιος Καλαϊτζής”, με τους φίλους της ομάδας μας να δίνουν ηχηρό παρών με το “καλημέρα”, έστω και σε φιλικό παιχνίδι, αποδεικνύοντας ότι δεν λείπουν ποτέ απ’ το πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας!

ΚΑΕ Λαύριο – Megabolt, μέσα απ’ την καρδιά μας σου ευχόμαστε ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ στο Ευρωπαϊκό σου ντεμπούτο!

Ο νέος Πανερυθραϊκός… άρεσε!Πρώτο δείγμα… άκρως θετικό για τον ολοκαίνουριο Πανερυθραϊκό, καθώς η ομάδα μας……

Gepostet von Πανερυθραϊκός B.C am Sonntag, 2. September 2018

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …