Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ο Πόουπ, ο Καρράς και οι… σκέψεις

Ο Πόουπ, ο Καρράς και οι… σκέψεις

Μαλίκ Πόουπ και Θοδωρής Καρράς πέτυχαν πέντε και έναν πόντο αντίστοιχα στο φιλικό με τον Ηφαιστο. Δεν ήταν καλοί, φαίνονται να χρειάζονται… αρκετή δουλειά και μάλιστα για τον Αμερικανό υπήρξε ειδική αναφορά από τον κόουτς του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα του Σαββάτου. “Το παιδί έχει κάποια καλά κομμάτια, έχει κάποια διαστήματα που δεν είναι λειτουργικός”, έλεγε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του “Δικεφάλου”, στις τάξεις του οπόίου επισημαίνουν πως πρέπει να υπάρξει… υπομονή για τον Πόουπ.

Αυτό σκέφτονται στη παρούσα φάση αφού είναι νωρίς ακόμη για να “μπει” στο μυαλό το σενάριο της αντικατάστασης. Θα δοθεί χρόνος στον νεαρό για τον οποίο “έσταζαν” μέλι στον ΠΑΟΚ όταν αποκτήθηκε, αλλά ένας προβληματισμός για το θέμα της προσαρμογής του έχει αρχίσει να προκύπτει.

Οσον αφορά τον Θοδωρή Καρρά, αυτή είναι η δεύτερη του χρονιά στον ΠΑΟΚ. Πέρυσι έπαιξε 10 αγώνες πρωταθλήματος με 3 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο. Προφανώς με 3 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα, δεν ήταν εύκολο να “ψηθεί”. Εχει υπάρξει σαν σκέψη η προοπτική του δανεισμού αλλά για την ώρα δεν είναι κάτι οριστικό για το τι μέλλει γενέσθαι για τον νεαρό, για τον οποίο το ζητούμενο είναι να παίρνει εμπειρίες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ: Παρουσίασε τις εμφανίσεις για τη νέα σεζόν

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε τις νέες της εμφανίσεις για την ερχόμενη σεζόν. Η εκδήλωση πραγματοπ…