Κεντρική Elite League Ο Κόροιβος επιστρέφει σπίτι του

Ο Κόροιβος επιστρέφει σπίτι του

koroivos 2

Ο Κόροιβος θα δώσει την Κυριακή (23/9) το πρώτο του επίσημο εντός έδρας παιχνίδι για τη νέα σεζόν. Η ομάδα του κόουτς Σορώτου υποδέχεται την Καρδίτσα για την 3η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους ανθρώπους του συλλόγου να ενημερώνουν για τα εισιτήρια του αγώνα.

Η ανακοίνωση:

“Ενημέρωση σχετικά με τα εισιτήρια της εντός έδρας αναμέτρησης του Κόροιβου ΙΕΚ Σμαρνάκη με την Καρδίτσα Μέλι Αττική στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ήλιδας (23/09-17:00), για την 3η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά από το εκδοτήριο του γηπέδου την ημέρα του αγώνα (23/09) από τις 16:00.

Εισιτήρια θα διατεθούν στην ΚΕΡΚΙΔΑ Α του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου Ήλιδας και η τιμή τους είναι 10 ΕΥΡΩ, ενώ δωρεάν είναι η είσοδος για τους μαθητές.

Επισημαίνεται ότι τα Εισιτήρια Διαρκείας 2018-2019 ισχύουν και στους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας. Για πληροφορίες και την αγορά εισιτηρίων διαρκείας μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο του σχετικού τμήματος, κ. Αντρέα Μπουλμπασάκο στο τηλέφωνο: 694 599 9573 και στο κατάστημα ΚΡΥΣΤΑΛ στην Αμαλιάδα (Καλαβρύτων 22)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…