Κεντρική Basket League Άρης Ο… ήρεμος Μπελ και η πρωτιά του

Ο… ήρεμος Μπελ και η πρωτιά του

gary bell

Στο παιχνίδι με την Νίζνι έκανε πολύ καλή δουλειά με 17 πόντους… Ο Γκάρι Μπελ βοήθησε τα μέγιστα ώστε να “έρθει” το “διπλό” του Άρη κόντρα στους Ρώσους και να γίνει έτσι σημαντικό βήμα πρόκρισης για τους “κίτρινους”. Ο Αμερικανός στο πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε “καυτός” με 10 πόντους και απόλυτη ευστοχία μέχρι εκείνη την στιγμή δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στον Άρη στο ξεκίνημα του ματς.

Όσοι είναι κοντά στον Μπελ, διαπιστώνουν πως φέτος είναι ιδιαίτερα… ήρεμος μετά τις διοικητικές αλλαγές που υπήρξαν και την νέα εποχή που υπάρχει στην ΚΑΕ με μεγαλομέτοχο τον Δημήτρη Γουλιέλμο και πρόεδρο τον Χάρη Παπαγεωργίου. Αυτή η ηρεμία έχει βοηθήσει τον Αμερικανό να “βγάλει” την αγωνιστική του ποιότητα και μέχρι στιγμής έχει μέσο όρο 13,3 πόντους στα παιχνίδια με την Ντιναμό (εντός και εκτός έδρας) και την Νίζνι.

Μάλιστα αποτελεί τον μοναδικό παίκτη του Άρη που είχε σταθερά διψήφιο αριθμό πόντων και στους τρεις αγώνες… Επίσης στα πρώτα τρία επίσημα ματς συνολικά είναι ο πρώτος σκόρερ των “κιτρίνων” μαζί με τον Λευτέρη Μποχωρίδη (έχει κι αυτός μέσο όρο 13,3 πόντους). Ο Μπελ πέρασε πολλά στην διάρκεια της περσινής σεζόν, έφτασε στο σημείο να αποχωρήσει αλλά τελικά βρέθηκαν τα χρήματα (σε αυτό βοήθησε ο Θανάσης Πλιάκης) για να δοθούν στον Αμερικανό και εκείνος να κάνει υπομονή.

Από τον Άρη ανέκαθεν έλεγαν πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα και σε συνδυασμό με το ότι πέρυσι έδειξε πως είχε τις ικανότητες να βοηθήσει αρκετά τον Άρη, του έγινε πρόταση παραμονής την οποία αποδέχτηκε. Την περασμένη αγωνιστική χρονιά κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του έμοιαζαν… λογικά με τα όσα οικονομικά προβλήματα αντιμετώπιζε, αλλά πλέον όλα αυτά έχουν μείνει στα παρελθόν και ο Μπελ έχει ξεκινήσει φορτσάτος την τρέχουσα σεζόν βοηθώντας σημαντικά στο σκοράρισμα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Euroleague: Ρεκόρ προσέλευσης κόσμου φέτος στη διοργάνωση

Τεράστια αύξηση φέτος με ρεκόρ προσέλευσης κόσμου στη Euroleague. Ο κόσμος φέτος γέμισε τα…