Κεντρική Elite League Ο Άκερ, ο Απόλλωνας και στο βάθος… ΦΙΜΠΑ

Ο Άκερ, ο Απόλλωνας και στο βάθος… ΦΙΜΠΑ

APOLLON ACKER

Πολλά είναι τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο Απόλλωνας, λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν. Τραυματισμοί, αποχωρήσεις, οικονομικές εκκρεμότητες και μεταξύ αυτών, η ΦΙΜΠΑ είναι κάποια από αυτά. Η παραίτηση -τις προάλλες- του προέδρου του ερασιτέχνη Θεόδωρου Καμπέρου, η οποία συνοδεύθηκε από μια επιστολή με κατηγορίες και πολλές αποκαλύψεις, έρχεται ως κερασάκι στην τούρτα των προβλημάτων.

Ένα άλλο, μεγάλο όπως εξελίχθηκε, θέμα το οποίο καλούνται να αντιμετωπίσουν είναι αυτό με τις οικονομικές εκκρεμότητες προς τον Άκερ. Η διοίκηση του Απόλλωνα, οφείλει στον Αμερικανό τους μισθούς δυο μηνών, συν τα πριμ για την είσοδο στα πλέι οφ, συν τα χρήματα της διακοπής συμβολαίου, όπου σε αυτά αν συνυπολογίσει κανείς τα πρόστιμα, τις προσαυξήσεις και το ποσοστό του μάνατζερ, φτάνει ένα ποσό μεγαλύτερο των 100 χιλιάδων ευρώ. Χρήματα τα οποία είναι εγγυημένα, βάση της συμφωνίας και του συμβολαίου που υπήρχε.

Η πλευρά του παίκτη, ενοχλημένη κυρίως από την αδιαφορία των υπευθύνων να έρθουν σε συνεννόηση και ίσως σε διακανονισμό, προσέφυγε στη ΦΙΜΠΑ και η υπόθεση πλέον βρίσκεται στα χέρια δικαστικού επόπτη.

Τώρα πως γίνεται η ΕΟΚ να δίνει το «πράσινο φως», παρότι υπάρχουν οφειλές από πέρυσι, για συμμετοχή στο πρωτάθλημα, δεν θα το απαντήσουμε εμείς. Ίσως να είναι και αυτό στην ατζέντα της ΦΙΜΠΑ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…