Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Μυκονιάτης: “Βελτίωση με Περιστέρι”

Μυκονιάτης: “Βελτίωση με Περιστέρι”

Mikoniatis Rethimno

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για το Ρέθυμνο, με τον τεχνικό της ομάδας Σταύρο Μυκονιάτη σε δηλώσεις του να τονίζει πως στόχος της είναι η βελτίωση αρχής γενομένης από το φιλικό με το Περιστέρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ρεθύμνου:

“Ήταν δύο πολύ δυνατά παιχνίδια με δύο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος. Αυτά τα παιχνίδια μας βοήθησαν ιδιαίτερα, ώστε να δουν και να συνειδητοποιήσουν οι ξένοι παίκτες μας τι θα αντιμετωπίσουμε τη φετινή σεζόν, καθώς κανένα από τα παιδιά δεν έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όπως είναι λογικό σε αυτά τα δύο παιχνίδια είχαμε καλά και κακά διαστήματα, τα οποία θα τα δούμε και θα τα δουλέψουμε στη συνέχεια. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για το αυριανό παιχνίδι στο Περιστέρι, όπου θέλουμε να δείξουμε περισσότερη βελτίωση σε κάποιους τομείς”.

Παράλληλα, ευχαρίστησε την ομάδα της Κερατέας και τον Θοδωρή Παλαιοχωρίτη για τη σημερινή φιλοξενία στο γήπεδο τους. “Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Κερατέας και τον Θοδωρή Παλαιοχωρίτη, καθώς μας βοήθησαν και μας φιλοξένησαν στο γήπεδο τους σήμερα για τις ανάγκες της προπόνησης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…