Κεντρική Διεθνή Μπιέλιτσα: “Μου έλειψε η εθνική ομάδα, η Ελλάδα πάντα παίζει στο υψηλότερο επίπεδο”

Μπιέλιτσα: “Μου έλειψε η εθνική ομάδα, η Ελλάδα πάντα παίζει στο υψηλότερο επίπεδο”

nemanja bjelica serbia

Σε δηλώσεις που έκανε ο Νεμάνια Μπιέλιτσα μίλησε για την νοσταλγία που είχε να αγωνιστεί και πάλι με την φανέλα της εθνικής Σερβίας καθώς έλειψε τρία χρόνια λόγο τραυματισμών και ΝΒΑ ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε πως η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι Έλληνες οπαδοί στα ”Δύο Αοράκια” ήταν τρομερή.

“Ήταν πολύ άσχημο να παρακολουθώ την εθνική μου ομάδα τον χειμώνα (στα “παράθυρα” της FIBA) επειδή δεν ήμουν εκεί. Για 7 χρόνια αγωνιζόμουν συνεχώς με την Σερβία και ήταν συναισθηματικά φορτισμένες οι στιγμές που έβλεπα τους συμπαίκτες μου να παίζουν. Απλώς θέλω να είμαι υγιής και έτοιμος να παίξω με την εθνική ομάδα. Μου είχε λείψει η εθνική ομάδα πάρα πολύ και νιώθω υπέροχα που επέστρεψα έπειτα από δύο καλοκαίρια απουσίας”, δήλωσε αρχικά ο φόργουορντ των Kings στο σάιτ της FIBA.

Ακολούθως ο Μπιέλιτσα δεν αμέλησε να αποθεώσει το ελληνικό κοινό για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε στα “Δύο Αοράκια”: “Μου είχε λείψει αυτή η ατμόσφαιρα που βρήκαμε στο Ηράκλειο. Μου άρεσε που το γήπεδο ήταν γεμάτο, ήταν σπουδαίο για τους φιλάθλους”.

Τέλος, αναφερόμενος στον αγώνα με την Ελλάδα τόνισε: “Σίγουρα μας έλειπαν παίκτες, αλλά πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Στην Ευρώπη σημασία έχει η ομάδα. Εμείς δεν παίξαμε σαν ομάδα, ενώ η Ελλάδα έπαιξε σαν ομάδα μπροστά στο κοινό της. Η Ελλάδα πάντα παίζει στο υψηλότερο επίπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…