Κεντρική Διεθνή Μπαρτζώκας: “Η ΑΕΚ έπαιζε για 40 λεπτά ζώνη”

Μπαρτζώκας: “Η ΑΕΚ έπαιζε για 40 λεπτά ζώνη”

bartzokas

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην ιστοσελίδα της Χίμκι κι αναφέρθηκε στο πως κυλά η προετοιμασία της ρωσικής ομάδας, ενώ μίλησε και για τη ζώνη της ΑΕΚ στο τουρνουά της Κύπρου.

“Όλες οι ομάδες έχουν τα ίδια προβλήματα στην προετοιμασία τους με αυτά τα παράθυρα της FIBA. Ειλικρινά, αυτή η κατάσταση δημιούργησε σε εμάς πολλά προβλήματα. Ακόμη δεν έχουμε τον Σβεντ, η ρωσική ομάδα έκανε τρεις εβδομάδες προετοιμασία. Καμία άλλη ομάδα δεν δούλεψε για τόσο πολύ καιρό. Τώρα, ο Σβεντ έπρεπε να πάει στην Βαρκελώνη για υποχρεώσεις με την Euroleague. Από την άλλη, ο Πράδερ είναι ακόμη τραυματίας. Ο Μποστ είχε ματς με την Εθνική Βουλγαρίας, ο Μάρκοβιτς δεν είναι ακόμη έτοιμος. Δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα από το τουρνουά της Κύπρου”, τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

Η ΑΕΚ έπαιζε για 40 λεπτά ζώνη σε όλα τα παιχνίδια του τουρνουά κι αυτό της επέτρεπε να κατακτήσει το τουρνουά. Αυτή δεν ήταν η δική μας προτεραιότητα. Κόντρα στην Μακάμπι είχαμε προβάδισμα 17 πόντων, αλλά περιόρισαν τους γκαρντ μας στο δεύτερο ημίχρονο και χάσαμε. Αυτοί οι αγώνες μας έδωσαν τροφή για σκέψη, καθώς σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού η ομάδα δεν έχει βελτιωθεί ακόμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…