Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Μενουδάκος: “Βγάλαμε αντίδραση”

Μενουδάκος: “Βγάλαμε αντίδραση”

paok zaras

Ο Δημήτρης Μενουδάκος σχολίασε το φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπαχτσεσεχίρ στην Πόλη, τονίζοντας ότι ο Δικέφαλος του Βορρά έβγαλε αντίδραση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τι κρατάει από τον σημερινό αγώνα: «Αυτό που κρατάμε και αυτό που θέλαμε να δούμε είναι η αντίδραση που έβγαλε η ομάδα. Περιμέναμε μετά την χθεσινή, πολύ μέτρια εμφάνισή μας, να αντιδράσουμε, όσες δικαιολογίες κι αν υπάρχουν, καθώς δεν στεκόμαστε σε αυτές. Η ομάδα αντέδρασε, κυρίως μέσα από την άμυνα και φάνηκε ξεκάθαρα στον τομέα των ριμπάουντ, τα οποία δείχνουν τη θέληση που έχει ένας παίκτης για να πάει στην μπάλα. Είχαμε σχεδόν 50 ριμπάουντ απέναντι σε μια ομάδα, η οποία παίζοντας με πολλά σουτ, όπως οι περισσότερες ομάδες του Στέφανου Δέδα, δυσκολεύουν τον αντίπαλο να πάρει το ριμπάουντ και αναγκάζουν περισσότερους παίκτες να εμπλακούν στο κυνήγι τους».

Για το βαθμό δυσκολίας με τις απουσίες: «Όπως είπαμε δεν θέλουμε να έχουμε καμία δικαιολογία όταν μιλάμε για την ομάδα μας. Εγώ πιστεύω ότι η απουσία του Φιλ Γκος, ο οποίος είναι αδιαμφισβήτητα ο ηγέτης μας, συσπείρωσε την ομάδα και έκανε όλους τους παίκτες να βγουν μπροστά και να παίξουν λίγο καλύτερα από όσο μπορούν. Θεωρώ ότι η απουσία του ήταν κίνητρο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, κάθε μέρα για εμάς, είναι ένα καινούριο παιχνίδι»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…