Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Μενουδάκος: “Δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας”

Μενουδάκος: “Δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας”

O συνεργάτης του προπονητή του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Μενουδάκος, μίλησε για τη φιλική νίκη του Δικεφάλου του Βορρά επί του Κολοσσού αλλά και τις καταστάσεις που δημιουργήθηκαν στην σημερινή αναμέτρηση.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για τον Μαυροειδή ο οποίος πέτυχε 23 πόντους, απάντησε: “Δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο. Ο Μαυροειδής είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης στο low post. Αν θυμάστε πέρσι, στα παιχνίδια με την ΑΕΚ, τον αντιμετωπίσαμε μόνο με “παγίδες”. Σήμερα, επειδή είναι ένας αγώνας προετοιμασίας, θέλαμε να δούμε κάποια άλλα πράγματα στην άμυνα μας και σε κάποιους παίκτες, τον αφήσαμε στο μαρκάρισμα ένας εναντίον ενός. Είναι πολύ καλός παίκτης, κέρδισε αρκετές μονομαχίες, αλλά ήταν κατόπιν δικής μας απόφασης. Εν γνώσει μας έγινε ό, τι έγινε”.

Για τα τελικά συμπεράσματα που βγήκαν από την σημερινή αναμέτρηση: “Θέλουμε η βάση μας να είναι η άμυνα, αλλά καλώς ή κακώς, επειδή δεν έχουμε πολύ καθαρή εικόνα των ομάδων που αντιμετωπίζουμε, δε μπορούμε να ετοιμάσουμε πάρα πολλά πράγματα για την άμυνα μας, πέρα από κάποιες προσωπικές μονομαχίες. Επομένως, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για εμάς, ήταν κάποιες επιθετικές συνεργασίες, γιατί δεν είχαμε πολύ χρόνο όλοι μαζί για να προπονηθούμε, λόγω των γνωστών καταστάσεων. Δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας, μένουν μόλις δύο εβδομάδες και είχαμε σχεδιάσει κάποιες επιθετικές συνεργασίες”.

Για τις πολλές προσπάθειες τριών πόντων που πήραν οι παίκτες του ΠΑΟΚ: “Είναι και τι σου δίνει η άμυνα τις πιο πολλές περιπτώσεις. Η άμυνα του Κολοσσού, αναγκάστηκε να δώσει κάποια τέτοια σουτ. Θεωρούμε ότι έχουμε καλούς σουτέρ, τα πιο πολλά από αυτά, ήταν μέσα από κάποιες συνεργασίες και ήταν ξεμαρκάριστα. Χάθηκαν και μερικά που θα μπορούσαν να μπουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Φιλική νίκη επί της Τσερνομόρετς με σκορ 81-77

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Τσερνομόρετς με σκορ 81-77 στο 5ο του φιλικό στα πλαίσια της προετοι…