Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μάλαγα – Ολυμπιακός 77-94

Μάλαγα – Ολυμπιακός 77-94

oly1 1

Τι κι αν αγωνίστηκε “μισός”, ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα της Ουνικάχα Μάλαγα με 94-77 στην Ισπανία και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά “Costa del Sol“.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν είχε στη διάθεσή του τους επτά διεθνείς (Μάντζαρη, Παπανικολάου, Πρίντεζη, Μιλουτίνοβ, Βεζένκοφ, Στρέλνιεκς, Τίμα) και παρέταξε μία ομάδα με μόλις πέντε δωδεκαδάτους (Τολιόπουλος, Σπανούλης, Τουπάν, ΛεΝτέι και Μπόγρης), έξι βοηθητικούς (Στεφανίδης, Στυλιανού, Μιλόσεβιτς, Χάρις, Τσάπμαν, Λαμπρόπουλος) και τον νεαρό Ποκουσέφσκι.

Η ευχάριστη έκπληξη του αγώνα ήταν ο Κλιντ Τσάπμαν, ο οποίος πέτυχε 17 πόντους με 6/6 δίποντα. Ο 29χρονος Αμερικανός ψηλός δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε υψηλό επίπεδο, βγάζοντας το ψωμί του στην Ιαπωνία.

Εξαιρετικός ήταν κι ο Αξέλ Τουπάν, ο οποίος σταμάτησε στους 19 πόντους, ενώ 18 πόντους πρόσθεσε ο Σπανούλης.

Από τους Ισπανούς, κορυφαίοι ήταν δύο πρώην “ερυθρόλευκοι” οι Ρόμπερτς και Γουίλτζερ με 24 και 16 πόντους αντίστοιχα.

Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν καταιγιστικοί στο δεύτερο ημίχρονο, κάνοντας φύλλο και φτερό την άμυνα της ομάδας της Ανδαλουσίας, η οποία μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο μέρος (40-47).

Τα δύσκολα είναι αύριο (14/9, 21:00) για τους Πειραιώτες, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης στο τελευταίο τους παιχνίδι στο τουρνουά.

Τα δεκάλεπτα: 29-31, 40-47, 67-72, 77-94.

pontoi

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/4)

Τα φώτα στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρό…