Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Λινάρδος για Παύλο Γιαννακόπουλο: “Υπέροχος άνθρωπος, του αξίζουν όλες οι τιμές”

Λινάρδος για Παύλο Γιαννακόπουλο: “Υπέροχος άνθρωπος, του αξίζουν όλες οι τιμές”

linardos nikos

Σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα paobc.gr, ο τεχνικός Διευθυντής των τμημάτων υποδομής του Πανιωνίου Νίκος Λινάρδος μίλησε για το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” που θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αύριο (22/9 και 23/9) στο κλειστό “Παύλος Γιαννακόπουλος” στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου θα λάβουν μέρος Πανιώνιος, ΑΕΚ, Περιστέρι και ο Παναθηναίκος με παιδιά γεννημένα το 2006 με την είσοδο να είναι δωρεάν.

Στην συνέχεια θα διεξαχθεί και η μεγάλη διοργάνωση το διήμερο 27 και 28 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, της Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ, της Φενέρμπαχτσε και της Χίμκι.

Μιλώντας στο paobc.gr, ο Νίκος Λινάρδος δεν παρέλειψε να κάνει ειδική μνεία για την προσφορά και την παρουσία του Παύλου Γιαννακόπουλου στο ελληνικό μπάσκετ αλλά και γενικότερα στον ελληνικό αθλητισμό.

“Είναι μια σημαντική πρωτοβουλία του Παναθηναϊκού η διοργάνωση των δύο αυτών τουρνουά στη μνήμη ενός ανθρώπου που αφιέρωσε ψυχή, χρήματα και τη ζωή του ολόκληρη γι’ αυτή την ομάδα, ώστε να φτάσει στο σημείο που έφτασε”, τόνισε αρχικά και συνέχισε λέγοντας ότι: “Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και του αξίζουν όλες οι τιμές. Θυμάμαι παλιά που πήγαινα στον τότε “Τάφο του Ινδού” με τον Πανιώνιο και ο Μάνος Παπαδόπουλος έτρεχε να τα προλάβει όλα, τόσο ο Παύλος, όσο και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν πάντοτε εκεί. Πάντα κοντά στην ομάδα, ακόμη και στα φιλικά παιχνίδια αλλά και στις προπονήσεις. Απλοϊκός, προσιτός για όλους και καλόκαρδος. Ένας σπουδαίος παράγοντας… Γι’ αυτό και όταν μου έγινε η πρόταση για τη συμμετοχή του Πανιωνίου στο τουρνουά των μικρών είπα αμέσως “ναι”, χωρίς κανέναν δισταγμό. Όσο για το μεγάλο τουρνουά που θα γίνει στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, θα είναι ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός με τη συμμετοχή τεσσάρων τεράστιων ομάδων. Κάτι σαν πρόβα Final 4 της Ευρωλίγκας. Το γήπεδο θα γεμίσει και ο κόσμος θα θυμηθεί ξανά έντονα τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Όχι ότι πρόκειται ποτέ να τον βγάλει κανείς από το μυαλό και την καρδιά του…”.

Το πρόγραμμα του τουρνουά των μικρών:

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου

18.00: Περιστέρι-Πανιώνιος
19.30:Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου

18.00: Μικρός Τελικός
19.30: Μεγάλος Τελικός

Το πρόγραμμα του Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου

14.00: Συνέντευξη Τύπου στο Ξενοδοχείο Semiramis
18.30: Φενέρμπαχτσε–Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ
21.15:Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Χίμκι

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου

18.00: Μικρός Τελικός
20.30: Μεγάλος Τελικός

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…