Κεντρική Elite League Κύπελλο: Δήλωσαν αδυναμία τα Τρίκαλα! Αφαίρεση δύο βαθμών από το πρωτάθλημα

Κύπελλο: Δήλωσαν αδυναμία τα Τρίκαλα! Αφαίρεση δύο βαθμών από το πρωτάθλημα

basketa10

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Φαίακας, δίχως καν να χρειαστεί να δώσει αγώνα. Ο Αίολος Τρικάλων δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στο προγραμματισμένο παιχνίδι για τη δεύτερη αγωνιστική της Α’ Φάσης της διοργάνωσης, με αποτέλεσμα η ομάδα της Κέρκυρας να πάρει την πρόκριση στα χαρτιά (20-0 α.α.).

Οι Θεσσαλοί, μάλιστα, θα ξεκινήσουν και με δύο βαθμούς λιγότερους το ταξίδι τους στην Α2 (σ.σ. ακόμα είναι αβέβαιο το μέλλον τους), λόγω της αδυναμίας τους να αγωνιστούν στον αγώνα του Κυπέλλου.

Αναλυτικά:

“Σας ενημερώνουμε ότι, το σωματείο ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στον προγραμματισμένο αγώνα ΚΕ ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡ. – ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ για την 2η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας κατοχυρώνεται υπέρ του σωματείου ΚΕ ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ με σκορ 20 – 0.

Επίσης σύμφωνα με το Άρθρο 11 της Ειδικής Προκήρυξης του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών, το σωματείο ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ υφίσταται μείωση δύο (2) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών όπου συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Δόξα Λευκάδας- Παπάγου 72-92

Στα playoffs πέρασε ο Παπάγου. Ο Παπάγου επικράτησε της Δόξας στη Λευκάδα με 92-72 και εξα…