Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Κεραμιδάς: “Να πάρουμε ρεβάνς από τη Νιγηρία”

Κεραμιδάς: “Να πάρουμε ρεβάνς από τη Νιγηρία”

kostas keramidas 2

O Κώστας Κεραμιδάς ήταν φανερά ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτριών του άλλα και την νίκη κόντρα στην Κορέα, δίνοντας το σύνθημα για ρεβάνς κόντρα στην Νιγηρία , ενώ στην συνεχεία δεν παρέλειψε να κάνει και ένα σχόλιο για την κορυφαία Εβίνα Μάλτση.

Aναλυτικά όσα είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός στην κάμερα της ΕΡΤ για την νίκη κόντρα στην Κορέα:

“Θα σας πω αυτό που είπα στις παίκτριες στο ημίχρονο. Στην άμυνα ήμασταν μέσα σε όλα. Στην επίθεση ήμασταν άστοχοι. Είπα ότι θα το βρούμε σιγά σιγά. Μόλις έγινε αυτό πήραμε τη διαφορά”.

Για την Εβίνα Μάλτση των ρεκόρ (211 συμμετοχές με το εθνόσημο – πρώτη στη λίστα) σχολίασε: “Για εμένα η Μάλτση είναι η κορυφαία όλων των εποχών. Ήταν και είναι, συνεχίζει. Δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις, αλλά μιλάμε για παίκτρια – φαινόμενο. Παίζει σε επίπεδο Παγκοσμίου, δεν είναι εύκολο. Πρέπει να ξεκουραστούμε και ανασυνταχθούμε. Απέχουμε μια νίκη από τις οκτώ καλύτερες ομάδες του κόσμου”.

Για την ενδεχόμενη διασταύρωση με την Νιγηρία, υποστήριξε: “Είναι καλή ομάδα η Νιγηρία. Εύχομαι να πάρουμε ρεβάνς για τους άντρες εμείς (σ.σ. το 2012 η Νιγηρία είχε αφήσει εκτός Ολυμπιακών Αγώνων την Εθνική Ανδρών)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…