Κεντρική Elite League Καραπιπερίδης: “Χαρούμενος για το αποτέλεσμα, αλλά όχι για τον επιθετικό μας πλουραλισμό”

Καραπιπερίδης: “Χαρούμενος για το αποτέλεσμα, αλλά όχι για τον επιθετικό μας πλουραλισμό”

andreas karapiperidis kavala

Η Καβάλα συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στο Κύπελλο Ελλάδος και πλέον βρίσκεται στην 5η αγωνιστική της Α΄Φάσης και καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Διαγόρα Δρυοπιδέων. Ο προπονητής της ομάδας, Ανδρέας Καραπιπερίδης, τόνισε ότι πρέπει να κρατήσουν χαμηλά την μπάλα και να συνεχίσουν τη δουλειά.

Αναλυτικά:

“Είναι ένα αποτέλεσμα που μας χαροποιεί ιδιαίτερα αφού στα δυο προηγούμενα ματς Κυπέλλου δεν μπορέσαμε να βγάλουμε τον επιθετικό μας πλουραλισμό.  Δουλεύαμε όλο αυτό το διάστημα γιατί «πονούσαμε» σε αυτό το κομμάτι. Πήραμε πόντους απ` όλους.  Αυτό θέλω να το ενισχύσω και άλλο. Είμαστε σταθεροί στο κομμάτι της άμυνας. Αυτό που όμως πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας είναι ότι δεν πρέπει να μπούμε σε μια λογική παραπλάνησης. Το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει. Θυμούμαστε όλοι τα περσινά. Πρέπει να κρατήσουμε όλοι χαμηλά τη μπάλα που είμαστε στο κομμάτι της ομάδας και να δουλέψουμε.

Τώρα πάμε σ` ένα δύσκολο ταξίδι προετοιμασίας, έτσι πάλι το σκεφτόμαστε.  Θέλω κυρίως να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της 1ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα. Η φιλοσοφία μου είναι να παίρνουμε πόντους απ` όλους τους παίκτες. Αυτό κάναμε πέρσι ενώ και φέτος θέλω να το μεταδώσω στους παίκτες. Ολοι πρέπει να βάλουμε το λιθαράκι μας για να δουλεύουμε σε ομαδικό επίπεδο. Σε ατομικό επίπεδο δεν πιστεύω στην προσφορά μεμονωμένα του καθενός”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/ play outs

Πήρε προβάδισμα ο  Ηρακλής. Τα αποτελέσματα των play off/ play out. Ο Ηρακλής επικράτησε τ…