Κεντρική Basket League Άρης Ίωση ο Τζόουνς

Ίωση ο Τζόουνς

lucky jones pale aris

O Άρης την Κυριακή συνέχισε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ματς Κυπέλλου με τον Προμηθέα. Στο γήπεδο ήταν κανονικά ο Λάκι Τζόουνς αλλά προτιμήθηκε να προφυλαχθεί. Αυτό γιατί ο Αμερικανός έχει ίωση ελαφριάς μορφής.

Η ΚΑΕ αναφέρει:

“Ο ΑΡΗΣ συνέχισε σήμερα (30/09) με μια απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία του, ενόψει του αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας, για τη Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα γίνει τη Τετάρτη (03/10), στο κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος». Ο Lucky Jones ήταν παρών στο γήπεδο, αλλά προφυλάχθηκε, εξαιτίας μιας ελαφριάς ίωσης.

Πριν από την προπόνηση, υπήρξε ομιλία για μια ώρα του Βαγγέλη Αγγέλου προς τους παίκτες, στη διάρκεια της οποίας έγινε και ανάλυση του παιχνιδιού με τη Nizhny Novgorod.

Αύριο (01/10), η ομάδα θα προπονηθεί μια φορά το μεσημέρι.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου και ο Λευτέρης Μποχωρίδης θα αναχωρήσουν αύριο (01/10) το απόγευμα για την Αθήνα, προκειμένου να εκπροσωπήσουν την ομάδα μας στην Παρουσίαση του 27ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος της Basket League, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στις 20:00, στο Athens Metropolitan Expo (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών « Ελευθέριος Βενιζέλος», Σπάτα – Αττικής)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…