Κεντρική Elite League Ιωνικός: Συνάντηση Rangers-Επιτροπής

Ιωνικός: Συνάντηση Rangers-Επιτροπής

ionikos

Το Σάββατο ο Ιωνικός Νίκαιας θα παίξει το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι, καθώς θα φιλοξενήσει τον Ιπποκράτη Κω για το Κύπελλο Ελλάδος. Στο πλαίσιο της πρώτης εντός έδρας “μάχης” πραγματοποιήθηκε συνάντηση της διοίκησης του τμήματος μπάσκετ του Ιωνικού Ν. με μέλη των οργανωμένων φιλάθλων στο Σύνδεσμο των Rangers, στο γήπεδο της Νεάπολης.

Αναλυτικά:

“To Σάββατο ξεκινάνε οι επίσημοι αγώνες του Ιωνικού Ν. (15.00 στον Πλάτωνα απέναντι στην Κω)  και όλοι πλέον προετοιμάζονται ώστε η Ομάδα της Νίκαιας να παρουσιαστεί πανέτοιμη από κάθε άποψη.

Στα πλαίσια αυτά, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη συνάντηση της διοίκησης του τμήματος μπάσκετ του Ιωνικού Ν. με μέλη των οργανωμένων φιλάθλων στο Σύνδεσμο των Rangers, στο γήπεδο της Νεάπολης.

Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα και είχε ως στόχο την πλήρη ενημέρωση των φιλάθλων για τις κινήσεις του καλοκαιριού, αλλά και τον καλύτερο δυνατο συντονισμό διοίκησης – οργανωμένων φιλάθλων, προκειμένου και φέτος η Ομάδα μας να πραγματοποιήσει τους στόχους της και να σκορπίσει χαρά στον κόσμο και στην Πόλη που εκπροσωπεί.

Από πλευράς του Προέδρου της Επιτροπής Β. Τσάπα και των μελών της εκφράστηκαν οι στόχοι της φετινής περιόδου καθώς και θέματα  οργάνωσης τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Από την πλευρά των Rangers έγινε προφανές ότι, όπως συμβαίνει απο την ίδρυση του Συνδέσμου μέχρι και σήμερα, και φέτος ο Σύνδεσμος θα είναι ο έκτος παίκτης της Ομάδας, με συνέπεια και συνέχεια, σε φίλαθλα πλαίσια.

Να σημειωθεί ότι συνεχίζεται από τον Σύνδεσμο η διάθεση των Καρτών Διαρκείας τα οποία θα ισχύσουν τόσο για τους αγώνες της Α2 αλλά και τους αγώνες του Κυπέλλου.

Το σύνθημα δόθηκε. Ξεκινάμε, όλοι μαζί να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα. Η εντός έδρας αρχή στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ιπποκράτη Κω, στον Πλάτωνα, στις 15.00.

Με τ’ αστέρι στην καρδιά μου συνεχίζω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…